ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Μαθηματικά μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, οπότε γιατί όχι;"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Υπέρμετρα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τσάβι, τονίζοντας πως μαθηματικά ο στόχος του πρωταθλήματος δεν έχει χαθεί για την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (10/3) τη Γαλατάσαραϊ στη φάση των 16 του Europa League, με τον Τσάβι να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Καταλανός τεχνικός είδε την ομάδα του χάρη στις τρεις διαδοχικές νίκες στη La Liga να ανεβαίνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός που έφερε αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου. Παράλληλα, υποστήριξε ότι από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα" δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής που να αρνήθηκε να υπογράψει.

"Τα μαθηματικά λένε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, οπότε γιατί όχι; Οι άλλοι αποτυγχάνουν, αλλά όχι η Ρεάλ. Έχουν τον χρόνο με το μέρος τους. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να το κατακτήσουμε.

Έχω απόλυτο σεβασμό στον Κούμαν. Ήμουν ενθουσιασμένος που τον είδα να παίζει, είναι ένας θρύλος του συλλόγου. Όπως ένας φίλαθλος της Μπαρτσελόνα έτσι κι εγώ είμαι ευγνώμων που ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή και έκανε καλή δουλειά. Μπορώ να πω μόνο καλά λόγια για τον Ρόναλντ", ανέφερε αρχικά ο Τσάβι και στη συνέχεια στάθηκε στον τρόπο που χρησιμοποιεί η Μπαρτσελόνα για να πείσει έναν παίκτη να υπογράψει.

"Όταν θέλουμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη τού μιλάμε για το στιλ παιχνιδιού, για τις προπονήσεις. Αν σε μία ομάδα αγγίξει 20 μπάλες, εδώ θα αγγίξει 40. Ο σύλλογος, η πόλη αυτή είναι υπέροχη. Υπάρχουν πολλές πτυχές, αλλά αυτό που έχει σημασία για μένα είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι πάντα μια καλή στιγμή να υπογράψεις στην Μπαρτσελόνα, δεν έχω καμία αμφιβολία. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να έχει πει όχι από τότε που είμαι προπονητής. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ