ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι για Μπαρτσελόνα: "Είμαι ανοικτός σε κάθε ενδεχόμενο"

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Παρότι Μπαρτσελόνα και Ρόναλντ Κούμαν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, ο Τσάβι τόνισε πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία του συλλόγου εάν του ζητηθεί, ξεκαθαρίζοντας πως όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Ο Τζουάν Λαπόρτα έχει εκφράσει την πλήρη στήριξή του προς τον Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό να παραμένει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα παρά το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του, ελέω της κακής αγωνιστικής εικόνας των "μπλαουγκράνα".

Κατά συνέπεια, η πολυσυζητημένη λίστα με τους διαδόχους του 58χρονου φαίνεται πως προς το παρόν έχει κλείσει. Ο Τσάβι, ο οποίος αποτελεί τον προπονητή της Αλ Σαντ του Κατάρ ήταν το πρώτο όνομα που ακούστηκε για να αναλάβει την ηγεσία του καταλανικού συλλόγου.

Ο άλλοτε αρχηγός της Μπαρτσελόνα παρευρέθηκε μάλιστα, στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό TVE και απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του, τόνισε πως όλα τα σενάρια είναι ανοικτά: "Οποιαδήποτε πρόταση λάβω θα αξιολογηθεί. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είμαι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ