ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Τσάβι για Μέσι: "Προτεραιότητά μας η επιστροφή του, εξαρτάται και από αυτόν"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Θέλτα για την τελευταία αγωνιστική της La Liga ανέφερε μεταξύ άλλων ότι προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα είναι η επιστροφή του Μέσι, ενώ δεν έχει καμία ανησυχία για πιθανή τιμωρία των μπλαουγκράνα από την UEFA.

Η καταλανική Sport ανέφερε σε σημερινό (03/06) δημοσίευμά της ότι η Αλ Χιλάλ θέλει να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μέσι στις 6 Ιουνίου.

Ωστόσο ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελευταίου ματς της χρονιάς με τη Θέλτα ανέφερε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι μια από τις προτεραιότητες της Μπαρτσελόνα για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, τονίζοντας ότι είναι και στο δικό του χέρι η επιστροφή. Παράλληλα παρουσιάστηκε καθησυχαστικός ως προς το ενδεχόμενο τιμωρίας των Καταλανών από την UEFA.

Ο Τσάβι ανέφερε για τον Μέσι μεταξύ άλλων: "Οι προτεραιότητές μας είναι ξεκάθαρες. Πραγματικά θα ήθελα την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι. Το ξέρει και έχω ήδη μιλήσει γι' αυτό. Εξαρτάται και από αυτόν.

Εκτός από τον Λέο, η προτεραιότητα είναι ένας αμυντικός μέσος. Αυτές είναι ιδανικές προτεραιότητες. Θα μας βελτίωνε. Περιμένω. Μιλάω μαζί του και θα ήμουν χαρούμενος με την επιστροφή του.

Όπου πήγε τα έχει πάει εξαιρετικά. Θα καταλάβω κάθε του απόφαση, αλλά (και) σαν φίλος της Μπαρτσελόνα θα μου άρεσε πολύ να γυρίσει".

Για την πιθανότητα αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα από την Ευρώπη: "Είμαι ήρεμος, το κλαμπ, ο πρόεδρος και ο Ματέου Αλεμάνι μού το έχουν μεταδώσει. Αν πρέπει να πάρουμε παίκτες και αν πρέπει να απαλλαγούμε από κάποιους άλλου είναι αυτό που με ανησυχεί. Είμαι περισσότερο ενήμερος για το ποδόσφαιρο".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ