ΚΟΣΜΟΣ

Τσαμπαλάλα: "Έχω πρόταση από ΟΣΦΠ"

Τσαμπαλάλα: "Έχω πρόταση από ΟΣΦΠ"

Ο Σιφίουε Τσαμπαλάλα με δηλώσεις του στον ρουμανικό Τύπο αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε το πρώτο γκολ του παγκοσμίου κυπέλλου, βλέποντας παράλληλα τις μετοχές του να ανεβαίνουν με καλπάζοντα ρυθμό.

Οι εμφανίσεις του Σιφίουε Τσαμπαλάλα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής έκαναν τους φίλους του Ολυμπιακού να σκεφτούν: "Να ένας καλός παίκτης για την αριστερή". Φυσικά αυτό συνέβη, πριν αναλάβει την ΠΑΕ ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος έφερε τον Άλμπερτ Ριέρα.

Οι Ρουμάνοι, θέλοντας να μάθουν για το πώς βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα τους για την Στεάουα Βουκουρεστίου (ενδιαφέρεται για τον παίκτη) έβγαλαν... λαβράκι.

"Έχω δεχθεί προτάσεις από τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ολλανδία και την Αγγλία και θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε μία από αυτές τις χώρες. Δεν έχω αποφασίσει ποια θα αποδεχθώ, θα πρέπει να συζητήσω με τον ατζέντη μου. Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση", δήλωσε ο Τσαμπαλάλα στην εφημερίδα "Gazette Sports", για να συμπληρώσει:

"Η πρόταση από την Ελλάδα είναι πολύ δελεαστική. Ξέρω πως πρόκειται για τον Ολυμπιακό. Θα δούμε τι θα γίνει".

Όσον αφορά τη Στεάουα ο παίκτης της Κάιζερ Τσιφς σχολίασε: "Για να είμαι ειλικρινής, μόλις άκουσα για τη Στεάουα νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα. Έχω μάθει πως αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1986 και πως έχει καλούς ποδοσφαιριστές".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ