ΑΡΣΕΝΑΛ

Τσάκα κατά Άρσεναλ: "Μου έδειξαν ελάχιστο σεβασμό, ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελα να με ξεφορτωθούν"

Τσάκα κατά Άρσεναλ: "Μου έδειξαν ελάχιστο σεβασμό, ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελα να με ξεφορτωθούν"
Ο Γκράνιτ Τσάκα σε αγώνα της Bundesliga με τη φανέλα της Λεβερκούζεν @2023 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Στην ασέβεια που έδειξε ο οργανισμός της Άρσεναλ στο πρόσωπό του και στο μοναδικό άτομο που τον ήθελε στην ομάδα, αναφέρθηκε ο πρώην αρχηγός των Κανονιέρηδων, Γκράνιτ Τσάκα.

Παρελθόν από την Άρσεναλ αποτελεί από το καλοκαίρι του 2023 ο Γκράνιτ Τσάκα, μια σχέση που πέρασε από... σαράντα κύματα, δοκιμάστηκε και έφτασε στο τέλος της μετά από 6 χρόνια.

Ο πρώην αρχηγός των Κανονιέρηδων μετακόμισε στη Bundesliga για λογαριασμό της Λεβερκούζεν, με την οποία διάγει δεύτερη νιότη, μακριά από την πίεση και το ανάθεμα του αγγλικού κοινού, αποτελώντας, παράλληλα, το... ελβετικό κλειδί του Τσάμπι Αλόνσο στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην πρώτη μεγάλη του συνέντευξη, λοιπόν, μετά τη φυγή του από την Premier League, ο 31χρονος χαφ αναφέρθηκε στη μεταχείριση του λονδρέζικου οργανισμού και στον μόνο άνθρωπο από την ομάδα που ήθελε να τον κρατήσει.

"Η Άρσεναλ μου έδειξε λίγο σεβασμό, παρότι ήμουν αρχηγός. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελαν να με ξεφορτωθούν, εκτός από ένα άτομο, τον Αρτέτα", τόνισε αρχικά ο Ελβετός, πριν μιλήσει για την ψυχική αποσύνδεση που είχε τον τελευταίο καιρό με τον σύλλογο.

"Με την καρδιά και την ψυχή μου είχα ήδη φύγει από την ομάδα. Ο Μικέλ (σ.σ Αρτέτα) μου είπε ότι ήθελε να μείνω".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ