LIGUE 1

Τρουά - Μαρσέιγ 1-1: Το γκολ του Παγέτ δεν ήταν αρκετό για τους Φωκαείς

Ο Ντιμιτρί Παγέτ με τη φανέλα της Μαρσέιγ σε αγώνα κόντρα στην Λιλ για την Ligue 1 | 16 Ιανουαρίου 2022
Ο Ντιμιτρί Παγέτ με τη φανέλα της Μαρσέιγ σε αγώνα κόντρα στην Λιλ για την Ligue 1 | 16 Ιανουαρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε στην έδρα της Τρουά με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παγέτ όμως στο φινάλε δέχτηκε ψυχρολουσία από τον Τουζγκάρ και απέτυχε να αυξήσει σε τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την 3η της βαθμολογίας, Νις.

Η Μαρσέιγ έκανε την εξόρμησή της στο "Stade de l'Aube" με την προσδοκία και την απαίτηση από πλευρά της να αφήσει πίσω την ήττα-σοκ από την Κλερμόν στο Βελοντρόμ και να επιστρέψει στις επιτυχίες στην Ligue 1, όμως δεν τα κατάφερε παρότι βρέθηκε μία ανάσα από το να πάρει το τρίποντο.

Ο ηγέτης της, Ντμιτρί Παγέτ, ήταν εκείνος που είχε βγει μπροστά και την είχε βάλει μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 28', όμως σε ένα ματς που έδειχνε ικανή να φύγει με τη νίκη, δέχτηκε γκολ-μαχαιριά στο φινάλε.

Οι παίκτες της Τρουά ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς σε κάθε ματς στην προσπάθεια για παραμονή και τον βρήκαν το βράδυ της Κυριακής μέσα από μία ωραία οργανωμένη προσπάθεια, με τον Ντινγκομέ να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά στο 90' και τον Τουζγκάρ να νικάει από κοντά τον Λόπες για να γράψει το τελικό 1-1 μέσα σε αποθέωση από το κοινό των γηπεδούχων.

Αποτέλεσμα που αφήνει τους Φωκαείς στη 2η θέση αλλά με ισχνό προβάδισμα ενός πόντου έναντι της 3ης Νις, την ώρα που η Τρουά ανέβηκε έστω και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ