ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερές σκηνές στην Πορτογαλία: Οπαδοί της Τσάβες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν ξύλο με παίκτες της Εστορίλ

Τρομερές σκηνές στην Πορτογαλία: Οπαδοί της Τσάβες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν ξύλο με παίκτες της Εστορίλ
PRINT SCREEN

Ντροπιαστικές σκηνές έβαλαν χώρα στην Πορτογαλία, καθώς οπαδοί της Τσάβες και παίκτες της Εστορίλ ήρθαν στα χέρια, με τον αγωνιστικό χώρο της πρώτης να μετατρέπεται σε τερέν για λίγα λεπτά μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Μνήμες Τουρκίας και του ματς μεταξύ της Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε ξύπνησαν στην Πορτογαλία. Οπαδός της Τσάβες εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του ματς, κατευθύνθηκε βίαια προς τον τερματοφύλακα της Εστορίλ, Μαρσέλο Κάρνε, ζητώντας του τον λόγο που αργούσε να δώσει συνέχεια στην αναμέτρηση.

Γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν, οι δύο εμπλεκόμενοι ήρθαν στα χέρια, περισσότεροι οπαδοί της Τσάβες μπήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησε ξύλο μεταξύ των παικτών της Εστορίλ και των εισβολέων.

Αυτό είχε ως συνέπεια ο διαιτητής του αγώνα να αποβάλλει τόσο τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων, Αλβάρο, όσο και τον τερματοφύλακα, Μάρνε.

Μάλιστα, η Τσάβες επωφελήθηκε από αυτήν τη συμπλοκή, καθώς με δύο παίκτες παραπάνω κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 9-+20' του αγώνα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ