SUPER LEAGUE 2

Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β' 0-0: Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το αήττητο

Ο Ολυμπιακός Β' στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για τη Super League 2
Ο Ολυμπιακός Β' στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για τη Super League 2 INTIME SPORTS

Ισόπαλο 0-0 έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τα Τρίκαλα στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το αήττητο.

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα εκτός έδρας για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν αήττητοι και έφτασαν τους 11 πόντους, ενώ ακόμη μία ισοπαλία πήραν τα Τρίκαλα των επτά βαθμών.

Οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες. Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι ερυθρόλευκοι αύξαναν την πίεσή τους, ενώ οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να αναπτυχθούν. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολμπιακός προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με δύο σουτ του Μαρίνου στο ξεκίνημα, χωρίς να απειλείται ουσιαστικά ο Σεντουριόν. Τα Τρίκαλα απείλησαν στο 55' με τον Ευθυμίου. Στο 66ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός Β' κρατούσε ψηλά τις γραμμές του, με τις μονομαχίες βέβαια να είναι αρκετές. Στο 82' τα Τρίκαλα είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Παρέδες. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Τρίκαλα: Σεντουρίον, Παρέδες, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Μπαξεβάνος, Ρέκιν, Πέλκας, Ευθυμίου, Χειριτράντας, Κουσκουνάς

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Ντόι, Κωστή (80' Σαπουντζής), Λιάτσος (73' Τσέλιος), Μαρίνος (66' Κίτσος), Βοΐλης

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ