ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Ό,τι μπορούμε για τα πλέι οφ"

Τριανταφυλλόπουλος: "Ό,τι μπορούμε για τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βονόρτα, το ματς με τον Πανιώνιο και το άγχος για συμμετοχή στα πλέι οφ.

"Το κλίμα στα αποδυτήρια, ανεξάρτητα από την αλλαγή προπονητή, είναι σίγουρα βαρύ λόγω των αποτελεσμάτων. Πάντα μια αλλαγή προπονητή και προσώπων παίζει θετικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο", είπε αρχικά στην NOVA ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού.

Ενοχληθήκατε απ' τις δηλώσεις του Φάμπρι;

«Πιο πολύ ενόχλησαν οι δηλώσεις που έκανε εναντίον μας. Γιατί ξέρουμε ότι στις νίκες είμαστε όλοι μαζί και στις ήττες επίσης όλοι μαζί. Ο προπονητής στράφηκε εναντίον μας και ενοχλήθηκαν πολύ οι παίκτες».

Έχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων;

«Το μυαλό μας δεν είναι σε κάτι άλλο... Μόνο τα αγωνιστικά μας μένουν. Έχουμε τρια παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει στα πλέι οφ;

«Οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Σίγουρα έχουν στενέψει τα περιθώρια, όμως πιστεύω ότι αν κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και έχουμε λίγη τύχη, τότε θα τα καταφέρουμε».

Επόμενος αντίπαλος ο Πανιώνιος...

«Ο Πανιώνιος είναι μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και το έδειξε ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν. Σίγουρα αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά θα είναι επικίνδυνες οι αντεπιθέσεις του Πανιώνιου».

Υπάρχει άγχος; Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο την νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι για να ελπίζει για τα πλέι οφ...

«Πάντα ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει. Ανεξάρτητα από την βαθμολογική του θέση και τα προηγούμενα αποτελέσματα. Σίγουρα είναι ένας λόγος παραπάνω, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα».

Στην έδρα σας είχατε πολλά στραβοπατήματα φέτος...

«Κάθε φορά λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ειδικά μέσα στην έδρα μας... Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι. Τίποτα άλλο. Δεν είναι ότι θα αλλάξει κάτι».

Πως είναι οι πρώτες μέρες του Γιάννη Βονόρτα ως προπονητής της ομάδας;

«Θεωρώ ότι είναι ένας προπονητής με φιλοδοξίες. Προσπαθεί να δουλέψει και δουλεύει σκληρά πάνω στο στυλ που θέλει να δώσει στην ομάδα. Πιστεύω θα βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά και την ομάδα ως σύνολο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ