PREMIER LEAGUE

Τρία μπαμ και πάρτην κάτω

Τρία μπαμ και πάρτην κάτω
Τουρέ

Τρεις κανονιές και πάρτην κάτω. Η Άρσεναλ "καθάρισε" εύκολα την Λίβερπουλ με 3-0

Οι "κανονιέρηδες" ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Φλαμινί στο 41' άνοιξε το σκορ, με σουτ. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 56' από τον Κόλο Τουρέ που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φαν Πέρσι και με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρέινα.

Ο Φαν Πέρσι ήταν ο δημιουργός και του 3-0, αφού με εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Γκαλάς και ο Γάλλος αμυντικός δεν είχε πρόβλημα να βρει δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά.

Στο άλλο ματς, η Ρέντινγκ επανήλθε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες. Οι νεοφώτιστοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, επικράτησαν σχετικά εύκολα με 3-1 της Τότεναμ στο "Ματζέσκι", δείχνοντας αποφασισμένοι να μην αρκεστούν απλώς στην παραμονή τους στην κατηγορία. Οι "πετεινοί" προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπι Κιν στο 23', αλλά ο Σόρεϊ στο 38' και ο Σίντγουελ επτά λεπτά αργότερα ανέτρεψαν το σκορ για τους γηπεδούχους πριν λήξη το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Ντόιλ στο 79' σφράγισε τη νίκη των νεοφώτιστων, οι οποίοι ανέβηκαν στην 11η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την ομάδα του Μάρτιν Γιολ στην 12η, με ένα πόντο λιγότερο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό της από το Carling Cup (ελέω Σάουθεντ), επικρατώντας της Μπλάκμπερν με 1-0 στο "Ίγουντ Παρκ". Σκόρερ της συνάντησης ο εξαιρετικά φορμαρισμένος επιθετικός Λουΐς Σαχά στο 64'.

Σπουδαίο διπλό της Άστον Βίλα στο "Γκούντισον Παρκ", καθώς οι "χωριάτες" επιβλήθηκαν της Έβερτον με 1-0 χάρη στο γκολ του βετεράνου επιθετικού Κρις Σάτον (42').

Δεν μέτρησε γκολ του Σαμαρά
Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Νιουκάσλ, στο "Σίτι Οφ Μάντσεστερ". Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε ως αλλαγή στο 60' (στη θέση του Πολ Ντίκοβ) και στο 69' σημείωσε γκολ με κεφαλιά από κοντά, το οποίο δεν μέτρησε. O Γκρέιαμ Πολ είχε λανθασμένη υπόδειξη, στερώντας από τους "πολίτες" τη νίκη. O Άγγλος διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ για σπρώξιμο του Μπερνάρντο Κοράντι στον Στέφεν Καρ, πριν ο Έλληνας επιθετικός σκοράρει...

Η Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου (ήταν στην αποστολή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμ Άλαρνταϊς, που έκανε μόλις μία αλλαγή) προηγήθηκε με 2-0 στο "Μπράμαλ Λέιν", όμως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έσωσε την παρτίδα και κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση Πόρτσμουθ-Φούλαμ, ενώ η Μίντλεσμπρο με τέρμα του Μάσιμο Μακαρόνε στο 74' νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 1-0. Νέα επιτυχία για τη Γουΐγκαν, 3-2 την Τσάρλτον στο "JJB Stadium".

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (11/11):
Mάντσεστερ Σίτι-Νιουκάσλ 0-0

Έβερτον-Άστον Βίλα 0-1 (42' Σάτον)
Γουΐγκαν-Τσάρλτον 3-2 (13' ΜακΚάλοχ, 41' Καμαρά, 78' Τζάκσον-52', Ντάρεν Μπεντ, 90' Μάρκους Μπεντ)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπόλτον 2-2 (70' Χαλς, 73' Καζίμ-Ρίτσαρντς- 34' Ντιούφ, 59' Ντέιβις)
Πόρτσμουθ-Φούλαμ 1-1 (74' Άντι Κόουλ-57' Νάιτ)
Μίντλεσμπρο-Γουέστ Χαμ 1-0 (74' Μακαρόνε)
Τσέλσι-Γουότφορντ 4-0 (27', 36', 69' Ντρογκμπά, 52' Σεβτσένκο)
Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (64' Σαχά)
Kυριακή (12/11):
Ρέντινγκ-Τότεναμ 3-1 (38' Σόρεϊ, 45' Σίντγουελ, 79' Ντόιλ-23' πεν. Κιν)
Αρσεναλ-Λίβερπουλ 3-0 (41' Φλαμινί, 56' Τουρέ, 79' Γκαλάς)






























TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ