ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελή εκκίνηση στο Σουηδία - Ισπανία με δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά

Ο Αλεξάντερ Ίσακ πανηγυρίζει γκολ της Σουηδίας κόντρα στην Σλοβακία | 18 Ιουνίου 2021
Ο Αλεξάντερ Ίσακ πανηγυρίζει γκολ της Σουηδίας κόντρα στην Σλοβακία | 18 Ιουνίου 2021 @2021 ANATOLY MALTSEV/AP IMAGES

Η Ισπανία άνοιξε το σκορ κόντρα στην Σουηδία μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Κάρλος Σολέρ να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την φούρια ρόχα, για να έρθει ωστόσο η απάντηση από τους Σκανδιναβούς στο 6ο λεπτό με τον Αλεξάντερ Ίσακ.

Η αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ισπανία για τον 2ο προκριματικό όμιλο ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 βρήκε τις δύο ομάδες να μπαίνουν "καυτές" στην Friends Arena και να έχουν σκοράρει αμφότερες πριν καν συμπληρωθούν έξι λεπτά αγώνα.

Η αρχή έγινε από την Ισπανία, με τον Κάρλος Σολερ να κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα με το εθνόσημο καθώς στο 4' τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με δεξί πλασέ στην κίνηση μετά από γέμισμα του Τζόρντι Άλμπα έκανε το 1-0 για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Η απάντηση από πλευράς Σουηδίας ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό και για την ακρίβεια λίγα δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα,. Η μπάλα έφτασε στον Σολέρ που τη γύρισε προς τα πίσω στον Μπουσκέτς και ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, με τον Αλεξάντερ Ίσακ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με εξαιρετικό συρτό σουτ νίκησε τον Ουνάι Σιμόν για να γράψει το 1-1.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας (101 χρόνια και 722 παιχνίδια) που και οι δύο ομάδες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ