ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Τρέλα στην "πρώτη" της Μπενφίκα με 24.000 οπαδούς στις εξέδρες

Τρέλα στην "πρώτη" της Μπενφίκα με 24.000 οπαδούς στις εξέδρες
PRINT SCREEN

Η Μπενφίκα πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, με σχεδόν 24.000 φιλάθλους της να βρίσκονται στις εξέδρες του "Λουζ" για να αποθεώσουν τους παίκτες των "αετών".

Η περασμένη σεζόν βρήκε την Πόρτο να κυριαρχεί εντός των πορτογαλικών συνόρων και να επισφραγίζει την ανωτερότητά της μέσω της κατάκτησης του νταμπλ, με την Μπενφίκα να φιλοδοξεί να ανατρέψει τα νέα δεδομένα τη νέα σεζόν και να ξαναπάρει τα ηνία.

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο νέος προπονητής της, Ρότζερ Σμιντ, που τον απέκτησε από την Αϊντχόφεν, ενώ μεταξύ των νέων μεταγραφικών της αποκτημάτων είναι οι Νταβίντ Νέρες και Ζοάο Μάριο.

Φυσικά, σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια των αετών να επιστρέψουν στην κορυφή θα είναι και ο κόσμος τους, ο οποίος φρόντισε να στείλει από νωρίς το μήνυμα για το πόσο πιστεύει και στηρίζει την ομάδα του, έστω και αν έχασε τον Ντάργουιν Νούνιες που πουλήθηκε στην Λίβερπουλ.

Το μήνυμα ήταν μάλιστα εκκωφαντικό, αφού την τρίτη ημέρα του Ιουλίου σχεδόν 24.000 φίλοι της Μπενφίκα (23.470 συμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του συλλόγου) δήλωσαν "παρών" στις εξέδρες του "Λουζ" για να δουν διά ζώσης την πρώτη προπόνηση, με το νούμερο αυτό να αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της όσον αφορά σε συγκέντρωση οπαδών στην εναρκτήρια προπόνηση της σεζόν.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ