VIRAL

Σουρεάλ σκηνικό: Οργανωμένος της Ντάρμστατ κατσάδιασε παίκτες και προπονητή για το 0-6 από την Άουγκσμπουργκ

Σουρεάλ σκηνικό: Οργανωμένος της Ντάρμστατ κατσάδιασε παίκτες και προπονητή για το 0-6 από την Άουγκσμπουργκ
PRINT SCREEN

Το ματς με την Άουγκσμπουργκ μετατράπηκε σε εφιάλτη για τους παίκτες της Ντάρμστατ αφού όχι μόνο συνετρίβησαν με 6-0 μέσα στο σπίτι τους αλλά στο φινάλε άκουσαν "εξάψαλμο" από οργανωμένο οπαδό της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου.

Έχοντας 16 διαδοχικά ματς χωρίς επιτυχία η Ντάρμστατ είχε κυκλώσει εδώ και καιρό το εντός έδρας με την Άουγκσμπουργκ το απόγευμα του Σαββάτου (02/03), έχοντας στο μυαλό της πως η προηγούμενη νίκη της στην Bundesliga ήταν στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου είχε επιβληθεί με 2-1 εκτός έδρας στις 7 Οκτωβρίου.

Φευ... Σε ένα παιχνίδι που το περίμενε πώς και πώς ο κόσμος της μήπως και ξεκολλούσε από τον πάτο της βαθμολογίας, η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο χορτάρι, καθώς δέχτηκε πέντε γκολ πριν συμπληρωθεί η πρώτη μισή ώρα και το φινάλε την βρήκε να αποχωρεί ταπεινωμένη με ήττα 6-0.

Μάλιστα, δεν έφτανε στους παίκτες η συντριβή από μία αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα (10οι οι Βαυαροί) ήρθε και ένα απρόοπτο για να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα και αυτό ήταν η απόφαση των ultras της Ντάρμστατ να τους εκφράσουν την απογοήτευσή τους.

Αυτό έγινε διά... εκπροσώπου, με έναν επικεφαλής των οργανωμένων της ομάδας να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να αρχίζει να μιλάει με έντονο ύφος σε παίκτες και προπονητή, βγάζοντας κραυγές από το στόμα του, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν σχηματίσει έναν μεγάλο κύκλο και να ακούν αδιαμαρτύρητα την "κατσάδα" του.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ