ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρέλα με το γήπεδο

Τρέλα με το γήπεδο
utube

Θραύση κάνει το video με το νέο γήπεδο του ΠΑΟ που προβάλει το SPORT 24. Τρέλα για το πράσινο παλάτι.

Τη γνωστή ιστοσελίδα www.youtube.com που σχετίζεται με προβολές video, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές έχουν κατακλύσει περίπου 8.500 χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα μεγαλόπνοα πλάνα της αγαπημένης τους ομάδας σε ότι αφορά το γηπεδικό.

Το συγκεκριμένο video, ήδη καταλαμβάνει θέση στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες δείγμα της δίψας που υπάρχει από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις μελέτες της "πράσινης" ΠΑΕ, το συγκεκριμένο γήπεδο θα είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό, θα είναι εύκολη η πρόσβαση, ενώ όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Σαμαράς, η UEFA θα το συμπεριλάβει στα κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης.

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις μακέτες του νέου γηπέδου, το οποίο είναι μοντέρνο σε σχεδιασμό, το σκέπαστρο καλύπτει όλες τις εξέδρες, είναι αμιγές ποδοσφαιρικό, ενώ θυμίζει την "Amsterdam Arena" του Άγιαξ, αλλά και το "Dragao" της Πόρτο.

Σημειώνεται ότι είναι το 77ο πιο δημοφιλές video της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες, 6ο αθλητικό video, 2ο σε αξιολόγηση παγκοσμίως από τους επισκέπτες της εν λόγω ιστοσελίδας ενώ επίσης κατατάσσεται στην 7η θέση σε ότι αφορά τα Top Favourites στον αθλητικό τομέα. Από τη στιγμή μάλιστα που δημοσιεύτηκε το κείμενο των διακρίσεων του εν λόγω video, η ανοδική του πορεία συνεχίζεται ασταμάτητα. Αναλυτικά οι διακρίσεις:

1. #77 - Most Viewed (Today) - All

2. #6 - Most Viewed (Today) - Sports - All

3. #2- Top Rated (Today) - Sports - All

4. #90- Top Rated (Today) - All

5. #7 - Top Favorites (Today) - Sports - All

6. #82 - Top Favorites (Today) - All

7. #19 - Most Discussed (Today) - Sports - All

Οι ατάκες

Παράλληλα αρκετοί φίλοι των "πρασίνων" δεν παραλείπουν να κάνουν και τα απαραίτητα σχόλια τους, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Παραθέτουμε τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες.

" Θεέ μου, δηλαδή Παναθηναϊκέ μου", " το διαστημόπλοιο που θα μας πάει στα άστρα", " ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους σπουδαιότερους του κόσμου απέκτησε τελικά ένα μοντέρνο ποδοσφαιρικό στάδιο".

Ένας άλλος επισκέπτης έχει διαφορετική άποψη αναφέροντας: " Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Ολυμπιακό Στάδιο είναι μοναδικό. Πιστεύω στην Ελλάδα μπορείτε να κάνετε καλύτερα στάδια".

Τέλος, τον θαυμασμό του εξέφρασε ένας Πολωνός: " Ουάου, πανέμορφο, ένας φίλος από την Πολωνία" τονίζει χαρακτηριστικά".

Ιδού το βίντεο της παρουσίασης για τη μελλοντική έδρα του "τριφυλλιού"





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ