EURO 2020

Τρεις ομάδες παλεύουν για την πρόκριση στο δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού

Ο Αλεκσέι Μιράντσουκ της Ρωσίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φινλανδία για τους ομίλους του Euro 2020 στην "Γκάζπρομ Αρένα", Αγία Πετρούπολη | Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
Ο Αλεκσέι Μιράντσουκ της Ρωσίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φινλανδία για τους ομίλους του Euro 2020 στην "Γκάζπρομ Αρένα", Αγία Πετρούπολη | Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 © 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/ASSOCIATED PRESS

Όλα τα σενάρια για Ρωσία, Δανία και Φινλανδία – Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Δύο ακόμα όμιλοι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο δεύτερος και ο τρίτος, ολοκληρώνονται σήμερα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο δεύτερο όμιλο, όπου το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί και οι άλλες τρεις ομάδες δίνουν μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση, αλλά και την τρίτη, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει εισιτήριο για τη φάση των «16».

Η Ρωσία και η Φινλανδία έχουν από 3 βαθμούς, ενώ η Δανία είναι τελευταία χωρίς πόντο. Δεν αποκλείεται το σενάριο τελικής ισοβαθμίας των τριών ομάδων με 3 βαθμούς. Αυτό θα συμβεί αν η Δανία κερδίσει στην Κοπεγχάγη τη Ρωσία και η Φινλανδία ηττηθεί στην Αγία Πετρούπολη από το Βέλγιο. Σε αυτή την περίπτωση η πρόκριση θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια και τη διαφορά τερμάτων.

Η Δανία θέλει επομένως μόνο νίκη, αλλά και να ηττηθεί στο άλλο ματς η Φινλανδία. Η Ρωσία προκρίνεται με νίκη, πιθανότατα και με ισοπαλία. Η Φινλανδία θέλει νίκη ή ισοπαλία στο ματς με το Βέλγιο.

Προκρίθηκε η Ολλανδία, αποκλείστηκε η Βόρεια Μακεδονία

Στον τρίτο όμιλο, η Ολλανδία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση. Υποδέχεται στο Άμστερνταμ τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία έχει αποκλειστεί.

Στο Βουκουρέστι θα αναμετρηθούν η Ουκρανία και η Αυστρία. Όποια κερδίσει προκρίνεται. Με ισοπαλία θα πάνε στους 4 βαθμούς και το πιθανότερο είναι να περάσουν και οι δύο. Η Ουκρανία θα προκριθεί ως δεύτερη και η Αυστρία πιθανότατα ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

19:00 Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία

19:00 Ουκρανία-Αυστρία

22:00 Ρωσία-Δανία

22:00 Φινλανδία-Βέλγιο

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για καθένα από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές, καθώς και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Καθημερινό ημερολόγιο προσφορών για το Ευρωπαϊκό

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζεται στο Pamestoixima.gr με πολλές προσφορές. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν όλες τις προσφορές μαζεμένες στο Euro Zone. Κάθε ημέρα και μία μεγάλη προσφορά για το Ευρωπαϊκό σε ένα ημερολόγιο προσφορών. Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν οι προσφορές 0% γκανιότα, «Money Back» σε επιλεγμένες αγορές, «2-0 & έληξε», «Σκορ 3» και «Βoost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακόμα, οι παίκτες μπορούν να βρουν στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Euro Stats πολλά στατιστικά, τις βαθμολογίες, το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού και τα ρόστερ των ομάδων.

Euro Game με έπαθλο 100.000 ευρώ από το Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Euro Game,το νέο παιχνίδι με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ.

Κάθε ημέρα οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς. Κάθε σωστή απάντηση τους φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην παραπάνω προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στην ενέργεια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ