SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Κόνιασπορ 2-2: Το γκολ του Μπακασέτα δεν ήταν αρκετό

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας © 2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε ξανά, όμως η Τράμπζονσπορ δεν κατάφερε να λυγίσει την Κόνιασπορ, που επέστρεψε από δύο γκολ πίσω.

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε ξανά για την Τράμπζονσπορ, όμως όπως με το γκολ του στο Europa League, αυτό το τέρμα δεν ήταν αρκετό. Η Κόνιασπορ επέστρεψε στο παιχνίδι και απέσπασε ισοπαλία 2-2 για τη 13η αγωνιστική της Süper Lig.

Ο Έλληνας επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 14' και έδωσε προβάδισμα 1-0 στους γηπεδούχους. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έφτασε τα τέσσερα γκολ (έχει και τρεις ασίστ) σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος και τα εννέα γκολ (έχει και επτά ασίστ) σε 19 σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο 27' η Τράμπζονσπορ κέρδισε νέο πέναλτι, που ανέλαβε ο Τρεζεγκέ και έκανε το 2-0.

Όλα έδειχναν υπέρ των γηπεδούχων, που είχαν την κατοχή και τις τελικές με το μέρος τους. Παρ' όλα αυτά, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου, ο Μαμ Ντιούφ μείωσε σε 1-2 και με την έναρξη του 2ου μέρους ο 34χρονος Σενεγαλέζος έκανε το 2-2.

Η Τράμπζονσπορ πίεσε για να βρει το τρίτο γκολ του αγώνα, όμως δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες και η Κόνιασπορ άντεξε ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 82' λόγω της δεύτερης κίτρινης σε τρία λεπτά του Ούτσε Ικπεάζου.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ