ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγωδία στην Αλγερία: Κιγκλίδωμα κατέρρευσε και οπαδοί έπεσαν από το πάνω διάζωμα, τρεις νεκροί και 80 τραυματίες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η φιέστα της MC Alger, όταν κιγκλίδωμα κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πέσουν οπαδοί από το πάνω διάζωμα στο κάτω, στα κεφάλια άλλων φίλων της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Αλγερίας, ο τραγικός απολογισμός ήταν τρεις νεκροί και 80 τραυματίες.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αλγερία, με τους πανηγυρισμούς, τις χαρές και τα γέλια να μετατρέπονται μέσα σε μία στιγμή σε πένθος, λύπη και κλάματα.

Η MC Alger γιόρταζε το Σάββατο (21/6) την κατάκτηση του 9ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να ξεσπά σε πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάγκρα.

Ωστόσο, όλα σκοτείνιασαν όταν προστατευτικό κιγκλίδωμα από το πάνω διάζωμα κατέρρευσε κι έπεσε πάνω σε φιλάθλους που βρίσκονταν στις κάτω εξέδρες, ενώ αρκετοί άνθρωποι που στηρίζονταν σε αυτό, έπεσαν κι αυτοί.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 80, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Αλγερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ