VIRAL

Τούρκος οπαδός πυροβόλησε την τηλεόραση όταν ο Γιλμάζ αστόχησε στο πέναλτι

Τούρκος οπαδός σημαδεύει με όπλο την τηλεόραση τη στιγμή που ο Γιλμάζ έχασε το πέναλτι στο Πορτογαλία - Τουρκία για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Τούρκος οπαδός σημαδεύει με όπλο την τηλεόραση τη στιγμή που ο Γιλμάζ έχασε το πέναλτι στο Πορτογαλία - Τουρκία για τα προκριματικά του Μουντιάλ PRINT SCREEN TWITTER

Το χαμένο πέναλτι του Μπουράκ Γιλμάζ στο 85' του Πορτογαλία - Τουρκία ήταν αρκετό για να οπλίσει το χέρι ενός Τούρκου οπαδού, ο οποίος σημάδεψε με όπλο την τηλεόραση και την πυροβόλησε.

Ο Μπουράκ Γιλμάζ πέταξε στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία για να πετύχει αφενός ένα δεύτερο γκολ στο Πορτογαλία - Τουρκία και αφετέρου να ισοφαρίσει σε 2-2 για την ομάδα του στο 85'.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά, με αποτέλεσμα αυτή να βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να φύγει έξω.

Εκτός από την απογοήτευση όμως, υπήρξαν και οι πιο ακραίες αντιδράσεις, με ένα video που κυκλοφόρησε στα social media να δείχνει έναν Τούρκο οπαδό να σημαδεύει με το όπλο του την τηλεόραση τη στιγμή που ο Γιλμάζ εκτελούσε το πέναλτι.

Όταν μάλιστα, ο αρχηγός της Τουρκίας αστόχησε από την άσπρη βούλα τότε εκείνος πυροβόλησε την τηλεόραση, καταστρέφοντάς την ολοσχερώς.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος τιμώρησε την Τουρκία με ένα τρίτο γκολ (3-1) και πήρε εκείνη την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή οδήγησε τον επιθετικό της Λιλ να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, ανακοινώνοντάς το στο τέλος του παιχνιδιού.

TAGS VIRAL ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ