ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Τουρκικά ΜΜΕ: "Επιστρέφει στην Τουρκία η Γαλατάσαραϊ, δεν έγιναν δεκτά τα τεστ κορονοϊού"

Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ και ο Φατίχ Τερίμ από το ματς με τη Φενέρμπαχτσέ | 6 Φεβρουαρίου 2021
Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ και ο Φατίχ Τερίμ από το ματς με τη Φενέρμπαχτσέ | 6 Φεβρουαρίου 2021 KENAN ASYALI

Σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ, η Γαλατάσαραϊ, η οποία θα αντιμετώπιζε σε φιλικό αγώνα τον Ολυμπιακό, φέρεται να αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς τα μοριακά τεστ δεν έγιναν δεκτά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στον αέρα είναι το προγραμματισμένο φιλικό του Ολυμπιακού (13/7, 21:15, MEGA - Novasports 1HD) με τη Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η τουρκική ομάδα αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς τα μοριακά τεστ της Γαλατά φέρεται να μην έγιναν δεκτά στο Ελευθέριος Βενιζέλος απ' τις ελληνικές Αρχές.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, οι ελληνικές Αρχές κράτησαν τους παίκτες της Γαλατάσαραί δύο ώρες στο αεροδρόμιο. Εκεί φέρεται να μην έγιναν δεκτά τα μοριακά τεστ κορονοϊού, τα οποία είχαν ήδη διενεργηθεί απ' την Κυριακή, καλώντας τους τουρκικής ομάδας να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις. Μάλιστα, η Fanatik υποστηρίζει πως ο Φατίχ Τερίμ και η διοίκηση των Τούρκων ήταν έξαλλοι.

Πλέον, το φιλικό των ερυθρόλευκων κόντρα στην Γαλατά κινδυνεύει. Θα ήταν το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού πριν απ' τον β' προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ στην αποστολή των Τούρκων ήταν και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ