ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Με Ελαμπντελαουί η Γαλατάσαραϊ στην Αθήνα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ο Ελαμπντελαουί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς
Ο Ελαμπντελαουί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ σε φιλικό στο Καραϊσκάκης την Τρίτη (13/7) με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των Τούρκων.

Την Τρίτη (13/7, 21:15, MEGA - Novasports 1HD) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ σε φιλικό αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θα είναι το τελευταίο τεστ των ερυθρόλευκων πριν ριχθούν στη μάχη του β' προκριματικού γύρου του Champions League στις 21 Ιουλίου με την Ντιναμό Τιφλίδας ή την Νέφτσι Μπακού.

Η Γαλατάσαραϊ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Άλλωστε, ο αγώνας εκτός απ' τον χαρακτήρα της προετοιμασίας θα γίνει και προς την τιμήν του άλλοτε παίκτη των ερυθρόλευκων, ο οποίος την Πρωτοχρονιά τραυματίστηκε με πυροτέχνημα.

Ο Ελαμπντελαουί συμμετέχει κανονικά στην αποστολή της τουρκικής ομάδας. Στις 6 Ιουλίου μετείχε μάλιστα και για πρώτη φορά στις ομαδικές προπονήσεις κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Όπως έχει πει και ο γιατρός του συλλόγου ο Ελαμπντελαουί ετοιμάζεται για μια ακόμη επέμβαση και συγκεκριμένα μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων.

Η αποστολή της Γαλατάσαραϊ

Ελαμπντελαουί, Γέντλιν, Οζτούρκ, Ακτούργκογκλου, Μπάμπελ, Φαλκάο, Μοχάμεντ, Τσαγκλαγιάν, Μπαϊράμ, Ακμπάμπα, Μπαμπατσάν, Τασντεμίρ, Αρσλάν, Λουγιντάμα, Καρά, Τεξέιρα, Οζορνουαφόρ, Κίλιντς, Αρντά Τουράν, Ακγκιούν, Σεκιντίκα, Κολ, Φεγκουλί, Μπαλαμπάν, Οζτούρκ

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ