ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελαμπντελαουί: Στην προπόνηση με ειδικά γυαλιά και προστατευτικό στο μάτι

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την προπόνηση της Γαλατάσαραϊ | 6 Ιουλίου 2021
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την προπόνηση της Γαλατάσαραϊ | 6 Ιουλίου 2021 PRINT SCREEN GALATASARAY

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετείχε στην προπόνηση της Γαλατάσαραϊ με ειδικά γυαλιά και προστατευτικό στο δεξί του μάτι.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί όπως έκανε γνωστό η Γαλατάσαραϊ εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις ενώ την Τρίτη (6/7) μετείχε και για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της ομάδας, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του όπως φανερώνει και το σχετικό βίντεο των Τούρκων στο επίσημο κανάλι τους στο youtube.

Η παρουσία του στις προπονήσεις σε αυτό το πρώτο στάδιο έχει να κάνει και για ψυχολογικούς λόγους ώστε ο Νορβηγός να αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του μάτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021 όταν έσκασαν δίπλα στον Νορβηγό αμυντικό, στο σπίτι του, πυροτεχνήματα.

Καθώς όπως έχει πει και ο γιατρός του συλλόγου ο Ελαμπντελαουί ετοιμάζεται για μια ακόμη επέμβαση και συγκεκριμένα μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων.

Την Τρίτη τώρα ο Ομάρ βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της Γαλατά έχοντας μπαταρισμένο το δεξί του μάτι ενώ όταν ξεκίνησε η προπόνηση φόρεσε ειδικά γυαλιά, όπως στο παρελθόν ο Ένγκαρ Ντάβιτς, προκειμένου να προφυλάξει το μάτι του.

Για τον Νορβηγό μπακ μίλησε πριν την έναρξη του προγράμματος ο τεχνικός της ομάδας Φατίχ Τερίμ ενώ το λόγο πήρε και ο ίδιος ο Ελαμπντελαουί ευχαριστώντας άπαντες στο σύλλογο της Τουρκίας για τη στάση που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και τη συμπαράσταση προς το πρόσωπο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ