ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γαλατάσαραϊ: Επιστρέφει σταδιακά ο Ελαμπντελαουί, θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της Γαλατασαράι
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της Γαλατασαράι © 2021 IAN MACNICOL / POOL PHOTO / AP IMAGES

Η Γαλατάσαραϊ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί το επόμενο διάστημα θα συμμετέχει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο γιατρός της Γαλατά τόνισε πως ο Νορβηγός θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έσκασαν δίπλα στον Νορβηγό αμυντικό, στο σπίτι του, πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να του προκληθεί βλάβη στα μάτια.

Η κατάστασή του βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο. Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε πως ο Ελαμπντελαουί θα πάρει μέρος στις ομαδικές προπονήσεις της ομάδας το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, η Γαλατά υπογράμμισε πως οι επεμβάσεις θα συνεχιστούν, ενώ έδωσε και φωτογραφία του Ομάρ να προπονείται ατομικά.

Ο γιατρός της Γαλατάσαραϊ , Γενέρ Ιντσέ, τόνισε ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων: "Έχουν γίνει πολλές επεμβάσεις ακόμη και στις ΗΠΑ. Θα γίνει μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων τον επόμενο μήνα, η αδερφή του είναι 100% συμβατή. Δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες. Ο Ομάρ θα είναι μαζί μας στις προπονήσες. Είναι σε καλή κατάσταση. Αν λυθεί το πρόβλημα με το μάτι θα είναι μαζί μας τους επόμενους μήνες".

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό κόντρα στη Γαλατάσαραϊ στις 13 Ιουλίου, ένα φιλικό μάλιστα που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ