ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ μετά το 5-1: "Ήταν παράξενο παιχνίδι, κερδίσαμε στα xG"

Ο Τόμας Τούχελ πριν από το Μπάγερν - Γαλατάσαραϊ
Ο Τόμας Τούχελ πριν από το Μπάγερν - Γαλατάσαραϊ 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για παράξενο παιχνίδι και έλλειψη θέλησης μετά την βαριά ήττα της Μπάγερν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1.

Δύσκολο ήταν το απόγευμα για την Μπάγερν το Σάββατο (9/12). Οι Βαυαροί ηττήθηκαν 5-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν στο -6 από την κορυφή της Bundesliga.

Ο Τόμας Τούχελ στις δηλώσεις του μίλησε για ένα παράξενο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως δεν υπήρχε θέληση και ότι η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη. Ο Γερμανός αναφέρθηκε και στον αριθμό των xG, όπου η Μπάγερν είχε 2.08, ενώ οι αετοί 1.32.

"Αξίζαμε να ηττηθούμε. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Κερδίσαμε στα xG, αλλά η Φρανκφούρτη έκανε τα πάντα σήμερα. Δεν παίξαμε καλά, αλλά το σκορ ήταν παράξενο. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Φταίμε όλοι όταν έχεις μία εβδομάδα προπόνησης και παίζεις έτσι.

Είχαμε μία καλή εβδομάδα προπονήσεων, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί ξεκινήσαμε με τον τρόπο που κάναμε σήμερα. Η θέληση για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα μας δεν ήταν παρούσα" δήλωσε ο Τούχελ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ