ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ για Λουκάκου: "Δεν μου αρέσαν οι δηλώσεις του, δημιουργείται θόρυβος που δεν βοηθάει"

Ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να περάσει στον αγωνιστικό χώρο του Στάμφορντ Μπριτζ για να αγωνιστεί στο Τσέλσι - Λιντς | 11 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να περάσει στον αγωνιστικό χώρο του Στάμφορντ Μπριτζ για να αγωνιστεί στο Τσέλσι - Λιντς | 11 Δεκεμβρίου 2021 @2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Άμεση ήταν η απάντηση του Τούχελ μετά τη συνέντευξη του Λουκάκου όπου εξέφραζε δυσαρέσκεια για την παρουσία του στην Τσέλσι και εκδήλωνε επιθυμία επιστροφής στην Ίντερ, με τον Γερμανό να τονίζει πως τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθούν την ομάδα.

Οι βόμβες που έριξε ο Ρομέλου Λουκάκου με τη συνέντευξη στο ιταλικό Sky Sports, όπου εξέφραζε μεταξύ άλλων δυσαρέσκεια για τον τρόπο χρησιμοποίησής του στην Τσέλσι από τον Τόμας Τούχελ και έριχνε γέφυρες επιστροφής στην Ίντερ, δεν άρεσαν καθόλου στον Γερμανό προπονητή.

Δεν είχε μάλιστα τον παραμικρό ενδοιασμό να δείξει την ενόχλησή του στη δημόσια τοποθέτηση του Βέλγου στράικερ, με τον προπονητή της Τσέλσι να υποστηρίζει, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Παρασκευή ενόψει του ντέρμπι με την Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή (2/1, 18:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) ότι οι δηλώσεις αυτές δεν κάνουν καθόλου καλό στους Λονδρέζους.

"Φυσικά και δεν μας αρέσει αυτό. Προκαλεί φασαρία που δεν χρειαζόμαστε και που δεν μας βοηθάει. Δεν θέλουμε αυτό το πράγμα να πάρει μεγαλύτερη έκταση από την πραγματική της.

Είναι εύκολο να βγάζεις γραμμές από μία συνέντευξη, να κονταίνεις τις γραμμές, να φτιάχνεις τίτλους και να συνειδητοποιείς μετά ότι δεν είναι τόσο άσχημο ή δεν ήταν αυτό που εννοούσε.

Δεν μας αρέσει επειδή έτσι δημιουργείται θόρυβος που δεν χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε ένα ήρεμο περιβάλλον και αυτό δεν βοηθάει", δήλωσε αρχικά ο Τούχελ, για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι θα συζητήσει κατ'ιδίαν με τον παίκτη για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα:

"Δεν αισθάνομαι πως είναι δυστυχισμένος. Εάν με ρωτούσατε το πρωί της Πέμπτης θα σας έλεγα πως αισθανόμουν το ακριβώς αντίθετο για την κατάστασή του και για αυτό μού προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις του.

Οπότε ίσως εγώ να είμαι το λάθος άτομο για να με ρωτάτε. Εάν υπάρχει κάτι, θα το συζητήσουμε πίσω από κλειστές πόρτες, αυτό είναι το σίγουρο.

Δεν είμαστε πάντως εδώ για να διαβάζουμε τους τίτλους και τα πρωτοσέλιδα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει γιατί αυτό δεν αντανακλά την καθημερινή δουλειά, στάση και συμπεριφορά που δείχνει ο Ρομέλου εδώ στο Κόμπαμ.

Θα κάτσουμε μαζί του πίσω από κλειστές πόρτες και θα συζητήσουμε".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ