ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Τούχελ: "Δεν θέλουμε τη συμπάθεια της Αγγλίας, θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο"

Ο Τόμας Τούχελ στον τελικό του League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ
Ο Τόμας Τούχελ στον τελικό του League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ σχολίασε την πεποίθηση του Πεπ Γκουαρδιόλα πως η Λίβερπουλ είναι η αγαπημένη ομάδα της Αγγλίας, τονίζοντας πως η Τσέλσι δεν ενδιαφέρεται για τη συμπάθεια, αλλά για το Κύπελλο, το οποίο θα διεκδικήσει το απόγευμα του Σαββάτου (14/5, 18:45, COSMOTE SPORT 3 HD και Live από το SPORT24) κόντρα στους κόκκινους.

Η Τσέλσι θα μονομαχήσει το απόγευμα του Σαββάτου (14/5, 18:45, COSMOTE SPORT 3 HD και Live από το SPORT24) με τη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας, με τον Τόμας Τούχελ να απαντά στον Πεπ Γκουαρδιόλα για το σχόλιό του πως "όλοι αγαπούν τους κόκκινους".

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μιλώντας πρόσφατα για την κούρσα του τίτλου, εξέφρασε την πεποίθησή του πως άπαντες στο Νησί, από τα media ως τον κόσμο υποστηρίζουν τη Λίβερπουλ.

Από τη μεριά του, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν ενδιαφέρει τους "μπλε" να είναι αρεστοί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να σηκώσουν το τρόπαιο.

"Έχετε την αίσθηση ότι ολόκληρη η χώρα αγαπά τη Λίβερπουλ, οπότε αν η Τσέλσι γίνει η κακιά στον τελικό τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παίρνουμε αυτόν τον ρόλο, δεν θέλουμε να έχουμε τη συμπάθεια της χώρας, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ