ΑΡΗΣ

Του "στέλνουν" Γκικίεβιτς

Του "στέλνουν" Γκικίεβιτς
INTIME SPORTS

Τον Πολωνό τερματοφύλακα Ράφαελ Γκικίεβιτς της Σλασκ Βρότσλαβ "στέλνουν" δημοσιεύματα στον Άρη, κάνοντας λόγο για επιλογή του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Τον Πολωνό τερματοφύλακα Ράφαελ Γκικίεβιτς της Σλασκ «στέλνουν» δημοσιεύματα στον Άρη κάνοντας λόγο για επιλογή του Μίχαλ Πρόμπιερζ με συνδετικό κρίκο των δύο την συνύπαρξή τους στην Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ.

Το συμβόλαιο του Γκικίεβιτς με την Σλασκ Βρότσλαβ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2015 που σημαίνει ότι αν είναι να έρθει στον Άρη αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την μορφή δανεισμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γκικίεβιτς είναι 24 χρόνων και ήταν εκ των τερματοφυλάκων της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ την περίοδο 2008-10 με 16 συμμετοχές, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα στα δημοσιεύματά τους οι Πολωνοί αναφέρουν σχετικά: «Οι πληροφορίες μπορεί να δημιουργούν έκπληξη, αλλά είναι αληθινές.

Ο Πρόμπιερζ που ξέρει την επιδεξιότητα του παίκτη, γιατί και οι δύο συνεργάστηκαν στο παρελθόν στην Γιαγκελόνια, δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του», όπως ακόμη ότι: «Το συμβόλαιο του Γκικίεβιτς με την Σλάσκ είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015».

Μεταξύ άλλων φιλοξενείται δήλωση του μάνατζέρ του, Μάρεκ Τσίτκο, που είναι: «Πράγματι ο Άρης δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκικίεβιτς, αλλά δεν ξέρω ποια στάση θα κρατήσει ο Ράφαελ».

Προπονήθηκε ο Γιακούποβιτς

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ευχάριστο της σημερινής ημέρας όσον αφορά την προπόνηση του Άρη για τον Πρόμπιερζ είχε να κάνει με το ότι ο Έλντιν Γιακούποβιτς προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Κάτι που σημαίνει ότι λογικά αύριο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει για το νοκ άουτ παιχνίδι της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Από αυτό αναμένεται να απουσιάσουν οι Σανκαρέ, Γκαρσία, Γιαννιώτας και Πορτίγια που σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης ο Σηφάκης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, οι Μανόλης Παπαστεριανός και Νοέ Ακόστα που μετακινήθηκαν στο β΄ γκρουπ δυναμικότητας αλλά και ο Σάκης Πρίττας που όπως φαίνεται παραμένει εκτός πλάνων.

Αύριο το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια ο Πρόμπιερζ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για τον αγώνα της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό.

Τέλος ελεύθερος από την ΠΑΕ Άρης είναι από σήμερα το απόγευμα ο Ευθύμης Κουλουχέρης καθώς η προσφυγή του έγινε δεκτή από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών που του επιδίκασε το ποσό και ήταν περίπου 300.000 ευρώ μικτά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστεί η προσπάθεια εύρεσης συμβιβαστικής λύσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ