ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τοτσέ: "Μην χαλαρώσουμε"

Τοτσέ: "Μην χαλαρώσουμε"
INTIME SPORTS

Να διατηρήσουν την διαφορά από τον Ολυμπιακό και να μην χαλαρώσουν στη συνέχεια τόνισε ο Τοτσέ και οι συμπαίκτες του. Διαβάστε τις δηλώσεις των "πράσινων".

Να διατηρήσουν την διαφορά από τον Ολυμπιακό, να μην χαλαρώσουν και να κοιτούν παιχνίδι με παιχνίδι δήλωσαν ο Τοτσέ και οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε τις δηλώσεις των Σαριέγκι, Ζέκα, Κουίνσι, Μαυρία και Μαρίνου μετά το "τρίποντο" με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο ΜVP του αγώνα, Τοτσέ:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή τη νίκη που μας βάζει σε μια διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό. Βεβαίως, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, αλλά να συνεχίσουμε έτσι για την υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος και ουσιαστικά να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα".

- Αισθάνεται και ο ίδιος πως πλέον ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί;

"Όχι, πιστεύω ότι θα είναι μια μάχη μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να προχωράμε σκεπτόμενοι παιχνίδι με παιχνίδι και ήδη πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως και με τον Λεβαδειακό, να μπορέσουμε να κερδίσουμε τους βαθμούς και να μην χαλαρώσουμε".

Τοτσέ: "Μην χαλαρώσουμε"
INTIME SPORTS

- Σκόραρες δυο γκολ και αποθεώθηκες από τον κόσμο. Πως αισθάνεσαι;

"Την τελευταία περίοδο δεν είχα μεγάλη τύχη στο να σκοράρω. Όμως, παρόλα αυτά συνέχισα να μάχομαι, να πολεμώ και στο ματς με τον Λεβαδειακό είχα το δώρο του γκολ και αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος"

Σαριέγκι: "Υπάρχει αρκετός δρόμος"

"Πετύχαμε μια σημαντική νίκη δεδομένου ότι μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε στους πέντε πόντους μπροστά από τον Ολυμπιακό όμως ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος και πρέπει να κοιτάξουμε πως θα κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι".

- Στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τι άλλαξε;

"Στα τελευταία παιχνίδια σημειώναμε ένα γκολ το οποίο ερχόταν αρκετά αργά και αυτό σε αγχώνει λίγο. Στο ματς με τον Λεβαδειακό όμως πετύχαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος. Σίγουρα θα θέλαμε ένα δεύτερο για να μπορέσουμε να είμαστε πιο ήσυχοι. Ήρθα όμως δυο γκολ στο δεύτερο μέρος τα οποία μας έδωσαν τη νίκη".

Ζέκα: "Βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση"

"Παίξαμε καλά, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό θέλαμε, αυτό ήταν το πιο σημαντικό και τα καταφέραμε".

- Το συν πέντε σας δίνει το προβάδισμα για τον τίτλο;

"Ήμαστε σε καλή θέση. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να δούμε τι θα καταφέρουμε. Πάντως βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση".

- Πλέον ο Παναθηναϊκός δεν θα παίζει Τετάρτη-Κυριακή και θα έχει ανάσες;

"Είναι καλό αυτό για μας. Γιατί ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Κουίνσι: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε..."

"Είμαστε πέντε πόντους μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Να συνεχίσουμε να νικάμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω να πάμε εκεί και να πάρουμε ακόμα μια νίκη".

Μαυρίας: "Σοβαροί ως το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο"

"Πρέπει να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο έτσι ώστε να λύνονται τα πόδια μας με το γρήγορο γκολ Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα προσπαθούμε για τη συνέχεια και για το καλύτερο.

Δεν έχει σημασία ότι είμαστε τώρα μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα αλλά να διατηρηθούμε εκεί μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στη συνέχεια και σοβαροί ως το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο".

Μαρίνος: "Να φτάσουμε στο ντέρμπι με το +5"

"Ήταν ακόμα μια σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνουμε για να φτάσουμε στον τίτλο. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό έκανε πιο εύκολο το παιχνίδι. Πάντα όταν βάζουμε γρήγορα γκολ κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο για μας και με λιγότερο άγχος".

- Όταν αγωνίζεσαι ως δεξί μπακ παίζεις στην φυσική σου θέση;

"Πιστεύω ότι αυτό φαίνεται".

- Πλέον έχετε ένα παιχνίδι εκτός έδρας στην Δράμα;

"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και αυτό με τον Λεβαδειακό και χρειαζόμαστε και εκεί ένα γρήγορο γκολ".

- Το συν πέντε που έχετε από τον Ολυμπιακό είναι καλό ενόψει της συνέχειας;

"Είναι ένα πολύ καλό προβάδισμα και πρέπει να φτάσουμε στο ντέρμπι με τον συν πέντε. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και για μας είναι όλοι τελικοί"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ