SERIE A

Τότι: "Ο διαιτητής κατέστρεψε το ντέρμπι"

Τότι: "Ο διαιτητής κατέστρεψε το ντέρμπι"
Τότι-Ρόμα

Στον διαιτητή Ροσέτι έριξε ο "καπιτάνο" της Ρόμα τις ευθύνες για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έφυγε με τη νίκη από το "Σαν Σίρο" κόντρα στην Ίντερ

Η Ρόμα κατάφερε να προηγηθεί στο 37' με το γκολ του Φραντσέσκο Τότι, είχε δύο κλασικές ευκαιρίες να κάνει το 2-0 και να "καθαρίσει" το ματς, ευτύχησε να μείνει με παίκτη παραπάνω από το 70' και μετά εξαιτίας της αναγκαστικής αποχώρησης του Μάξουελ (ο Μαντσίνι είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του), παρόλα αυτά δεν έφυγε για τρίτη σερί χρονιά με το "διπλό" από το Μιλάνο για τη Serie A.
Σε αυτό συνέβαλε βέβαια το γκολ-μαχαιριά του αρχηγού των "νερατζούρι" δύο λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του ντέρμπι, όμως οι "τζαλορόσι" στάθηκαν κυρίως στη φάση του 84', με τον διαιτητή Ροσέτι να υποδεικνύει φάουλ σε μαρκάρισμα του Μεξές στον Κρέσπο, αποβάλλοντας τον Γάλλο κεντρικό μπακ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

"Με την αποβολή του Μεξές, ο Ροσέτι τα κατέστρεψε όλα. Ο διαιτητής μέχρι 15-20 λεπτά πριν το τέλος, σφύριζε καλά, όμως το φάουλ και η αποβολή του Μεξές δεν υπήρχε", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Φραντσέσκο Τότι και συνέχισε:

"Κρίμα, γιατί έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και αποβλήθηκε σε ένα ματς, όπου δεν διέπραξε ούτε ένα φάουλ. Ο Φιλίπ δεν ακούμπησε τον Κρέσπο, είναι εκπληκτικό αυτό που συνέβη.

Και ο Μπουρντίσο έπρεπε να βγει με κόκκινη κάρτα, έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα έκανε 2 με 3 φάουλ, με το πιο σκληρό από αυτά πάνω στον Ταντέι".

Δεν πετάει... λευκή πετσέτα ο Τότι
Όσον αφορά την απόδοση που έπιασε η Ρόμα σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν, ο "καπιτάνο" της ομάδας του Σπαλέτι είχε μόνο καλά λόγια να πει:

"Θα μας βαθμολογούσα με 8, από εδώ και πέρα πρέπει να κερδίζουμε, διαφορετικά πετάμε στα σκουπίδια την καλή εμφάνιση στο Σαν Σίρο. Είχα δίκιο που μιλούσα την παραμονή του αγώνα για βοήθειες σε κάποιες ομάδες.

Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν έχει χαθεί και η τελευταία ελπίδα. Θα δούμε και τί θα κάνει η Ίντερ κόντρα στη Ρετζίνα και τη Νάπολι. Ο Μάρτιος είναι ένας αποφασιστικός μήνας για εμάς".

Ο Τότι σχολίασε επίσης τον... ιδιαίτερο τρόπο πανηγυρισμού του μπροστά από το πέταλο των οπαδών της Ίντερ μετά την επίτευξη του τέρματος που πέτυχε στο πρώτο μέρος.

"Το γκολ δεν το έχω ξαναδεί. Πιστεύω ότι ήταν όμορφο, βρήκα τη μπάλα πάνω στην κίνηση. Έχω σημειώσει αρκετά και θεαματικά τέρματα, όμως αυτό ήταν αρκετά δύσκολο και σημαντικό

Έκανα την κίνηση όπου κρατούσα τα αυτιά μου γιατί με έβριζαν μέχρι εκείνο το λεπτό. Οι οπαδοί της Ίντερ είχαν φτάσει σχεδόν στον αγωνιστικό χώρο για να με αποδοκιμάσουν..."



















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ