ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Πέρισιτς είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή του στους Λονδρέζους

Ο Ιβάν Πέρισιτς με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έμπολι | 6 Μαΐου 2022
Ο Ιβάν Πέρισιτς με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έμπολι | 6 Μαΐου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ιβάν Πέρισιτς είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Τότεναμ, καθώς αναμένεται να υπογράψει με τους Λονδρέζους συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η Τότεναμ ξεκινάει δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιβάν Πέρισιτς, που μένει ελεύθερος από την Ίντερ, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός ήταν διακαής πόθος του Αντόνιο Κόντε (οι δυο τους είχαν κοινή θητεία στους νερατζούρι) και πλέον άπαντες περιμένουν να "επικοινωνήσει" ο Πέρισιτς την τελική του απόφαση στη διοίκηση της Ίντερ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τα σπιρούνια είναι διάρκειας δύο ετών.

Για τον 33χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό είχε ενδιαφερθεί και η Γιουβέντους μαζί με την Ίντερ που του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Τη φετινή σεζόν με τους νερατζούρι αγωνίστηκε 49 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και εννιά ασίστ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΙΝΤΕΡ PREMIER LEAGUE SERIE A ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ