ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ μεταγραφές: Απέρριψε και την τελευταία προσφορά - μαμούθ της Μπάγερν για τον Κέιν

Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Fulham at Tottenham Hotspur stadium, in London, England, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Fulham at Tottenham Hotspur stadium, in London, England, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η περίπτωση του Χάρι Κέιν ολοένα και απομακρύνεται για την Μπάγερν, καθώς σύμφωνα με το Athletic η Τότεναμ απέρριψε και την τελευταία προσφορά των Βαυαρών.

Εξέλιξη στο θέμα του Χάρι Κέιν φαίνεται πως υπάρχει την Δευτέρα (7/8). Την περασμένη εβδομάδα, η Μπάγερν κατέθεσε πρόταση - ρεκόρ στην Τότεναμ ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν κι έδωσε διορία στους "μπλε" να απαντήσει μέχρι το πρωί του Σαββάτου (5/8).

Ο ιδιοκτήτης των σπιρουνιών, Ντάνιελ Λίβι, δεν απάντησε ποτέ και αναχώρησε για τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Athletic μάλιστα, η Τότεναμ απάντησε αρνητικά και στην τελευταία προσφορά-μαμούθ των Βαυαρών.

Στη Γερμανία αναφέρουν πως αυτή ήταν και η τελευταία προσφορά της Μπάγερν για τον Κέιν και τώρα μένει να φανεί πώς θα κινηθεί στη μεταγραφική αγορά. Πάντως, το συμβόλαιο του Άγγλου στράικερ λήγει την επόμενη χρονιά, επομένως από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει προ-σύμφωνο με όποια ομάδα θέλει.

Αργότερα, η Telegraph ανέφερε πως ο Λίβι απέρριψε τα μπόνους που προσφέρει η Μπάγερν και θέλει "μπροστά" περισσότερα χρήματα. Οι Βαυαροί θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες αν θα ετοιμάσουν νέα πρόταση ή αν θα εγκαταλείψουν την περίπτωση.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ