ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Μένει ο Κόντε και την επόμενη σεζόν

Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Άρσεναλ
Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Άρσεναλ © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να μείνει και την επόμενη σεζόν στην Τότεναμ, εκπληρώνοντας το συμβόλαιό του, με την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να βοηθά στην απόφασή του αυτή.

Η Τότεναμ και ο Αντόνιο Κόντε θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Athletic, με τον Ιταλό τεχνικό να αποφασίζει ότι θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 52χρονος συναντήθηκε νωρίτερα την Παρασκευή (27/5) με τον αθλητικό διευθυντή των "Spurs" στο Τορίνο, όπου και συζήτησαν το μέλλον του στην ομάδα, καθώς τα πλάνο για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Τη φετινή σεζόν η Τότεναμ τερμάτισε στην 4η θέση και εξασφάλισε την παρουσία της στο Champions League, κάτι που ασφαλώς λειτούργησε θετικά στην απόφαση του Κόντε να παραμείνει,

Ωστόσο, για τον Ιταλό κόουτς ήταν σημαντικό να γνωρίζει αν θα δοθούν χρήματα αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυση της ομάδας. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους περίπου 177 εκατ. ευρώ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ