ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Γκολ ο Λο Σέλσο στην πρώτη επαφή με τη μπάλα

Ο Λο Σέλσο πανηγυρίζει με τους Κέιν και Σον το γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League
Ο Λο Σέλσο πανηγυρίζει με τους Κέιν και Σον το γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH, POOL

Η Μάντσεστερ Σίτι πίεζε για την ισοφάριση όμως η Τότεναμ χτύπησε στο transition παιχνίδι, με τον Κέιν να σερβίρει στον Λο Σέλσο και τον Αργεντινό να κάνει το 2-0 για τους Λονδρέζους μόλις 35'' μετά την είσοδό του στο ματς (VIDEO).

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα περίμενε από τους παίκτες του ένα ωραίο δώρο με νίκη επί της Τότεναμ, όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελε στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Σον πλήγωσε τους πολίτες ανοίγοντας το σκορ στο 5' στην πρώτη καλή στιγμή των σπιρουνιών στο ματς ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, την ώρα που η Σίτι άρχισε να εντείνει την πίεσή της προς την αντίπαλό της, δέχτηκε γκολ στην κόντρα.

Ο Χάρι Κέιν ξεχύθηκε προς την αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Λο Σέλσο, για να νικήσει ο Αργεντινός με πλασέ τον Έντερσον και να κάνει το 2-0, επιτρέποντας στον Κέιν να μετράει πλέον 9 ασίστ από την αρχή της σεζόν!

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως ο Λο Σέλσο αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Ζοζέ Μουρίνιο στο ματς, περνώντας στο 65' αντί του Εντομπελέ και σκοράροντας στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, μόλις 35'' αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ