ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Το χέρι του Ζεσούς έκαψε το γκολ του Λαπόρτ


Ο Χόιμπεργκ προσπαθεί να ανακόψει τον Ζεσούς σε αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League
Ο Χόιμπεργκ προσπαθεί να ανακόψει τον Ζεσούς σε αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH, POOL

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε το δρόμο προς την εστία της Τότεναμ με τον Λαπόρτ στο 27ο λεπτό όμως δεν πανηγύρισε για πολύ την ισοφάριση, με το γκολ να μην μετράει μετά από χρήση του VAR που έδειξε χέρι του Ζεσούς.

Συναρπαστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του "Tottenham Hotspur Stadium" μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Σίτι για την 9η αγωνιστική της Premier League, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5' με πλασέ του Σον και εκείνη του Μουρίνιο να πιέζει για την ισοφάριση.

Την βρήκε μάλιστα στο 28' όταν ο Εμερίκ Λαπόρτ εκτέλεσε με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή τον Κουρτουά, ωστόσο το 1-1 στο μάτριξ του σταδίου δεν έμεινε πάνω από ένα λεπτό.

Και αυτό γιατί ο Μάικ Ντιν πήγε να ελέγξει τη φάση στο μόνιτορ μετά από συμβουλή που δέχτηκε από τον VAR, για να διαπιστώσει πως ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είχε βρει τη μπάλα με το χέρι πάνω στο κοντρόλ που έκανε, λίγο πριν τη στρώσει με το πόδι στον Λαπόρτ, και να αποφασίσει να μην μετρήσει το γκολ για τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ