ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: "Καμπάνα" στον Κέιν λόγω της απουσίας του από την προπόνηση

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε αγώνα της Premier League
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε αγώνα της Premier League © 2021 DANIEL LEAL-OLIVAS/AP

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Χάρι Κέιν, ελέω της αδικαιολόγητης απουσίας του από την προπόνηση της Δευτέρας (2/8).

Η απόφαση του Χάρι Κέιν να μην βρεθεί στην προπόνηση της Τότεναμ τη Δευτέρα (2/8), προκειμένου να πιέσει τη διοίκηση να πει το ναι για την παραχώρησή του στη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως θα του κοστίσει ακριβά.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει κάνει ξεκάθαρο στους διοικούντες του αγγλικού συλλόγου την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται μακριά από τους "Spurs". Η χρόνια άτιτλη πορεία της Τότεναμ σε Αγγλία και Ευρώπη έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στον 28χρονο, ο οποίος αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη κι ένα πιο πρόσφορο έδαφος που θα του χαρίσει το πρώτο του τρόπαιο.

Τα "σπιρούνια" ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένα να χάσουν το πιο καλό "όπλο" που διαθέτουν στη φαρέτρα τους. Αυτό ανάγκασε τον Κέιν να στραφεί σε άλλες "μεθόδους", ως μέτρο πίεσης για να αποχωρήσει και να δεχτεί την πρόταση των Πολιτών να τον πουλήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έτσι, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στην προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα (2/8) και να μην ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπίριτο, του νέου τεχνικού των Άγγλων. Ωστόσο, όπως γράφουν στο Νησί η κίνησή αυτή του διεθνή φορ δεν πρόκειται να περάσει στα "ψιλά".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την "Evening Standard", οι "Spurs" ετοιμάζονται να απαντήσουν στις ενέργειες του Κέιν με πρόστιμο , με το σχετικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για υψηλό. Μάλιστα, αναφέρεται πως αυτό πρόκειται να αυξάνεται κάθε μέρα που ο 28χρονος απουσιάζει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ