ΤΟΤΕΝΑΜ

Κέιν: Δεν πήγε στην προπόνηση της Τότεναμ καθώς πιέζει για να αποχωρήσει

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει σε αγώνα της Τότεναμ για την Premier League | 23 Μαίου 2021
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει σε αγώνα της Τότεναμ για την Premier League | 23 Μαίου 2021 © 2021 MIKE EGERTON/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν δεν βρέθηκε, ως όφειλε, στην προπόνηση της Τότεναμ στη διάρκεια της Δευτέρας (2/8) ως μέτρο πίεσης στη διοίκηση της ομάδας για να πει το ναι στην παραχώρηση του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χάρι Κέιν οδήγησε την Αγγλία έως τον τελικό του Euro 2020 και το ματς με την Ιταλία όπου τα τρία λιοντάρια γνώρισαν την ήττα στο Γουέμπλεϊ στις 12 Ιουλίου.

Ο Άγγλος επιθετικός ο οποίος είχε δηλώσει στο φινάλε της περσινής σεζόν ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ πήρε άδεια από τα σπιρούνια μέχρι την 1/8 προκειμένου να ξεκουραστεί.

Κάτι το οποίο σήμαινε πως έπρεπε να βρεθεί στην προπόνηση της Τότεναμ για πρώτη φορά τη Δευτέρα (2/8). Αυτό όμως όπως αναφέρουν οι Άγγλοι δεν έγινε.

Ο Κέιν δεν πήγε στην προπόνηση και δεν ξεκίνησε προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπίριτο, του νέου τεχνικού των Άγγλων. Στο νησί ερμηνεύουν την κίνηση αυτή του Κέιν ως μέτρο πίεσης προς την Τότεναμ για να αποχωρήσει και να δεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι να τον πουλήσει.

Και μάλιστα σημειώνουν πως τις επόμενες ώρες θα έχει ραντεβού με τον ισχυρό άνθρωπο του συλλόγου, Ντανιέλ Λίβι, για να συζητήσουν το θέμα της αποχώρησης του.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ