ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Έκανε το κόλπο γκρόσο και δυνάμωσε την άμυνά της με τον Ντράγκουσιν

Τότεναμ: Έκανε το κόλπο γκρόσο και δυνάμωσε την άμυνά της με τον Ντράγκουσιν
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΟ TWITTER

Η Τότεναμ νίκησε τον ανταγωνισμό της Μπάγερν και έκανε δικό της τον Ράντου Ντράγκουσιν, δαπανώντας το ποσό των 29 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον 21χρονο Ρουμάνο στόπερ από την Τζένοα.

Η Τότεναμ έδωσε μεγάλη μάχη με την Μπάγερν για χάρη του Ράντου Ντράγκουσιν και τελικά ήταν η μεγάλη κερδισμένη, με την ομάδα του Βορειου Λονδίνου να έρχεται σε συμφωνία με την Τζένοα και να τον αποκτά έναντι 29 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2030.

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, που μετράει 13 διεθνείς συμμετοχές, ήταν βασικός και στα 22 ματς της Τζένοα τη φετινή σεζόν στην Serie A, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ροσομπλού τον είχαν πάρει από την Γιουβέντους, αρχικά ως δανεικό και εν συνεχεία με κανονική μεταγραφή.

Σημειώνεται πως με την έλευση του Ντράγκουσιν στο "Tottenham Hotspur Stadium" ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει μία εξαιρετική λύση στην θέση των στόπερ, σε μία περίοδο μάλιστα που είναι τραυματίες οι Ρομέρο και Φαν ντε Φεν, γεγονός που είχε υποχρεώσει πρόσφατα τα σπιρούνια να μετατοπίσουν τους πλάγιους μπακ, Ντέιβις και Έμερσον, στο κέντρο της άμυνας.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία με την Τζένοα ώστε να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο ο Τζεντ Σπενς, με τον 23χρονο Άγγλο δεξιό μπακ να συμφωνεί για να συνεχίσει την καριέρα του στους Γενοβέζους ως δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ