ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ντάιερ

Μπάγερν: Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ντάιερ
PRINT SCREEN

Η Μπάγερν ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (11/01) την απόκτηση του Έρικ Ντάιερ από την Τότεναμ, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να τον κάνουν δικό τους ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν διατηρώντας οψιόν αγοράς.

Η Μπάγερν αναζητούσε εδώ και καιρό έναν παίκτη για να καλύψει κενά στην αμυντική γραμμή και να πλαισιώσει τους Ουπαμεκανό, Κιμ και Ντε Λιχτ και τον βρήκε σε μία ομάδα με την οποία άνοιξε μεγάλες παρτίδες το περασμένο καλοκαίρι.

Ο λόγος για την Τότεναμ αφού μετά από το τεράστιο deal των δύο ομάδων για τη μετακίνηση του Χάρι Κέιν στο Μόναχο, οι δύο πλευρές ήρθαν νέα συμφωνία και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αυτή τη φορά για να μετακομίσει στην "Αλιάντς Αρένα" ο Έρικ Ντάιερ.

Το βράδυ της Πέμπτης (11/01) η συμφωνία πήρε και επίσημη μορφή, με τους Βαυαρούς να τον αποκτούν ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν συμφωνώντας να καταβάλλουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ στους Λονδρέζους και να έχουν οψιόν για επέκταση της συνεργασίας μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

"Η μετακίνηση αυτή είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα επειδή ως παιδί θέλεις κάποια μέρα να παίξεις για συλλόγους όπως η Μπάγερν. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και έχει μία εκπληκτική ιστορία.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την ευελιξία μου στην άυνα και ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες αλλά και τους οπαδούς στην Αλιάντς Αρένα, που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα ομορφότερα στάδια στον κόσμο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος Άγγλος αμυντικός, που θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 15.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ