ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Δεν ταξίδεψε ο Κέιν για το ματς με την Πάσος Φερέιρα, φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης

Ο Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ
Ο Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ © 2021 DANIEL LEAL-OLIVAS/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν έμεινε εκτός από την αποστολή της Τότεναμ για την πρώτη αναμέτρηση με την Πάσος Φερέιρα για το Europa Conference League, με τα σενάρια αποχώρησής του από το Λονδίνο να φουντώνουν ακόμα περισσότερο.

Ο Χάρι Κέιν δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Τότεναμ στην Πορτογαλία για την πρώτη αναμέτρηση με την Πάσος Φερέιρα στο Europa Conference League, σύμφωνα με όσα αναφέρει το "Athletic".

Οι εξελίξεις αυτές φουντώνουν ολοένα και περισσότερο τις φήμες περί αποχώρησης του Κέιν από τον αγγλικό σύλλογο. Ο Άγγλος φορ, ο οποίος έχει εκφράσει με όλους τους τρόπους την επιθυμία του να φύγει από την Τότεναμ, είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι.

Αν και η επιστροφή του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας στις προπονήσεις του συλλόγου και εν συνεχεία η δήλωσή του στην ευρωπαϊκή λίστα των Spurs τη Δευτέρα (16/8), έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα στους φίλους των σπιρουνιών για παραμονή στο Λονδίνο, εν τέλει το μέλλον παραμένει αβέβαιο.

Την ίδια ώρα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ανεβάσει την προσφορά της στις 150 εκατ. λίρες, που είναι και το ποσό που ζητάει ο Λέβι, προκειμένου να αποκτήσει τον Κέιν.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ