ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Χωρίς Κόντε στον πάγκο με την Σίτι, παραμένει στην Ιταλία μετά την εγχείρισή του

Τότεναμ: Χωρίς Κόντε στον πάγκο με την Σίτι, παραμένει στην Ιταλία μετά την εγχείρισή του
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε παραμένει στην Ιταλία μετά από την εγχείριση στην κοιλιά στην οποία υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα και όλα δείχνουν πως ο άμεσος συνεργάτης του, Κριστιάν Στελίνι, θα κοουτσάρει την Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ δίνει το απόγευμα της Κυριακής (5/2, 18:30, Novasports Premier League, LIVE από SPORT24) ένα πολύ σημαντικό ματς στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο Champions League, αντιμετωπίζοντας την Μάντσεστερ Σίτι, και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στον πάγκο της τον Αντόνιο Κόντε.

Αιτία η πρόσφατη εγχείριση στην κοιλιά στην οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί ο προπονητής των σπιρουνιών, με την "Daily Mail" να αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Κόντε βρισκόταν ακόμα στο Τορίνο το βράδυ του Σαββάτου (4/2), συνεχίζοντας την ανάρρωσή του, και δεν θα προλάβει να είναι στο Νησί για το ματς απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας για την 22η αγωνιστική της Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Κόντε εκτιμάται πως θα βρίσκεται στο Λονδίνο τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, υπό την προϋποθεση ότι θα πάρει το Οk από τους γιατρούς, κάτι που σημαίνει πως θα είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας του στο επόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Λέστερ (11/2).

Όσον αφορά στη κόντρα με την Σίτι του Γκουαρδιόλα, στον πάγκο της Τότεναμ θα βρίσκεται ο Κρίστιαν Στελίνι, με τον άμεσο συνεργάτη του Κόντε να είναι άλλωστε και εκείνος που επέβλεπε τις προπονήσεις των Λονδρέζων όλες αυτές τις ημέρες που απουσίαζε ο πρώτος προπονητής της ομάδας.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ