ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τοροσίδης: "Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα"

Τοροσίδης: "Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα"
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα είτε κερδίσει στην Σλοβακία, είτε όχι έχει ακόμη πολύ δρόμο στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 σύμφωνα με τον Βασίλη Τοροσίδη. Τι είπε για τα δύο παιχνίδια, αλλά και τους τραυματισμούς. Videos

Τα προκριματικά για την Εθνική μας ομάδα έχουν πολύ δρόμο ακόμη, είτε κερδίσει στην Σλοβακία είτε όχι, σύμφωνα με τον Βασίλη Τοροσίδης.

Ο Έλληνας διεθνείς μίλησε πριν από την προπόνηση της "γαλανόλευκης" για το ματς με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, για αυτό της Τρίτης με την Σλοβακία, αλλά και για τους τραυματισμούς.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τοροσίδης είπε: Για το αποτέλεσμα κόντρα στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη: " Το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό από τη στιγμή που πήραμε ισοπαλία.

Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή την πρόκριση. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν κερδίζεις καλύτερα να μην χάνεις. Κρατάμε τον έναν πόντο και την απόδοση μας σε ορισμένα σημεία του ματς".

Για το ματς με την Σλοβακία και τους τραυματισμούς: " Η ομάδα έχει βάθος, έχει παίκτες με ικανότητα να αντικαταστήσουν τους τραυματίες. Έλειπαν δυστυχώς, ορισμένοι, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα προκριματικά έχουν πολύ δρόμο ακόμα, αφού βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι περάσαμε αν κερδίσουμε ούτε ότι αποκλειστήκαμε αν χάσουμε. Μην ξεχνάτε ότι και στα προκριματικά του EURO 2012 ξεκινήσαμε με δύο ισοπαλίες αλλά τελικά όχι μόνο πήραμε την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ