ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Δεν έχω πρόταση"

Τοροσίδης: "Δεν έχω πρόταση"
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

O Βασίλης Toροσίδης δήλωσε πως δεν υπάρχει πρόταση. Σε καλό δρόμο για Εντού, φήμες για Ρέγες

Ο παίκτης του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ελληνικό Τύπο κατά την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχει πρόταση από την Αγγλική ομάδα, αλλά και από οποιονδήποτε ευρωπαϊκό σύλλογο όπως η Γιουβέντους, η Ρεϊντζερς και η Μαρσεϊγ που παλαιότερα είχαν ακουστεί ότι πλησίασαν τον πολυσύνθετο παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας.
Στην συνέντευξη, ο Βασίλης Τοροσίδης, αναφέρθηκε επίσης στην προετοιμασία της ομάδας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, εκφράζει την γνώμη του για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, την παρουσία της Εθνικής μας στο πρόσφατο ΕURΟ, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Για τις φήμες μεταγραφής του στην Μπλάκμπερν: " Δεν έχω κάτι χειροπιαστό. Δεν έχει έρθει κάποιος να μου πει κάτι. Δεν υπάρχει χαρτί από την Μπλάκμπερν. Κι εγώ μπορώ να το παίξω μάνατζερ και να πάω στον Ολυμπιακό και να πω θέλω τον... τάδε για την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, ο καθένας θα το κάνει. Χωρίς χαρτί όλοι μπορούν να το κάνουν. Δεν θα απογοητευτώ αν δεν γίνει τώρα αυτή η μεταγραφή. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό".

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: " Ο προπονητής είναι νέος φιλόδοξος, δουλεύει πολύ και του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο απ΄ ότι έδειξε. Του αρέσει να πρεσάρει η ομάδα. Αυτό δεν είναι εύκολο και πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε. Θέλει χρόνο αλλά πρέπει να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αφού έχουμε τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού: " Εμένα με ευχαριστεί που όλες οι ομάδες ενισχύονται. Μακάρι όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα να ενισχύονται εξίσου σημαντικά. Για να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη να είναι εξίσου έτοιμες με τα ματς του πρωταθλήματος. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τόσο δυνατά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και έβγαιναν οι ομάδες έξω και ήταν κάπως δύσκολο για τα πιο ψηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχει φόβος για να χάσουμε την πρωτιά. Ο Ολυμπιακός έχει την ψυχολογία. Πιστεύω ότι η ψυχολογία είναι μεγάλο κομμάτι στο ποδόσφαιρο. Έχουμε την ψυχολογία αλλά έχουμε και του παίκτες. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία δώδεκα χρόνια θα γίνει και τα επόμενα

".

Για την θέση του στο γήπεδο που θέλει να αγωνίζεται: " Μου αρέσει δεξί μπακ και στόπερ. Κάθε θέση έχει την δική της δυσκολία και ευκολία. Εγώ πιστεύω ότι όπου παίζει κάθε ποδοσφαιριστής είναι καλό να τα δίνει όλα. Μπορεί δεν μπορεί στην θέση".

Για την Εθνική ομάδα: " Η Εθνική δεν είχε την τύχη που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Η ήττα στο πρώτο ματς μας στοίχισε ψυχολογικά. Στον αγώνα με την Σουηδία ήμασταν σε πολλές φάσεις άτυχοι. Από εκεί και πέρα και η νίκη και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα".

Σε καλό δρόμο για Εντού

Θετικά φαίνεται ότι εξελίσσεται το σήριαλ της μεταγραφής του Εντού στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τις τελευταίες ημέρες αποκτήση αβαντάζ γαι την απόκτηση του παίκτη της Μπέτις.

Ο Ισπανικός σύλλογος επιθυμεί την πώληση του Εντού, καθώς στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος και δεν θέλει να χάσει τον παίκτη χωρίς να χρηματικό αντίτιμο. Αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Βιγιαρεάλ, που θέλει να τον εντάξει στο δύναμικό της ως ελεύθερο του χρόνου.

Η Μπέτις έχει ζητήσει 6 εκατομμύρια εύρω για να τον παραχωρήσει αλλά πιθανόν να μειωθεί η τιμή όσο περνάνε οι μέρες χωρίς να υπάρχουν επίσημες προτάσεις.

Φήμες για Ρέγες

H περίπτωση του Χοσέ Ρέγες είδε το φως της δημοσιότητας για πιθανή του μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ρέγες αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μονακό αντί του ποσού των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Πειραιώτες είχαν διαψεύσει παλαιότερα το ενδιαφέρον τους για τον Ρέγες.

Φιλικό με Τβέντε



Άλλο ένα φιλικό κόντρα σε Ολλανδική ομάδα για τους ερυθρόλευκους που στις 16:00 αντιμετωπίζουν την Τβέντε, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ