ΤΣΕΛΣΙ

Τόρες: "Έρχομαι σε κορυφαία ομάδα"

Τόρες: "Έρχομαι σε κορυφαία ομάδα"

Ο Φερνάντο Τόρες έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Τσέλσι ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "μπλε" εξέφρασε την ελπίδα του να σκοράρει την Κυριακή στο ντέρμπι κόντρα στη... Λίβερπουλ!

Οι νέες ποδοφαιρικές περιπέτειες του Φερνάντο Τόρες, αυτή τη φορά με έδρα το Λονδίνο, ξεκίνησαν και επίσημα...

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής-ρεκόρ του (50.000.000 λίρες) από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι, ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός έκανε την Τρίτη την πρώτη του ατομική προπόνηση με τη φόρμα των "μπλε" για να ξεναγηθεί στη συνέχεια στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κόμπχαμ.

"Είναι μία καλή πρώτη ημέρα, μία χαρούμενη ημέρα που συνάντησα τους πάντες στο κτίριο. Όλοι ήταν πολύ ευγενικοί και καλοί μαζί μου, ήταν πραγματικά μπέρδεμα για μένα να θυμάμαι τόσα πολλά ονόματα, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Ανυπομονώ να δω το αποψινό παιχνίδι με τη Σάντερλαντ για το πρωτάθλημα όπου ελπίζω να νικήσουμε, και μετά ελπίζω να συναντηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου και να προπονηθώ μαζί τους", τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με την Εθνική Ισπανίας.

Φυσικά αυτό που "καίει" όλους τους φιλάθλους στο Νησί δεν είναι το Σάντερλαντ-Τσέλσι αλλά το Τσέλσι-Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή όπου θα πάρει κατευθείαν την... κρυάδα να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ποιά είναι όμως η γνώμη του ίδιου για το παιχνίδι αυτό αλλά και τα χρόνια που πέρασε στους "κόκκινους";

"Είναι παιχνίδι της μοίρας. Δεν είναι τέλειο για μένα αλλά θα δούμε τι θα γίνει και έχω μόνο καλά λόγια να πω για τη Λίβερπουλ. Με έκαναν τοπ παίκτη και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω σε κορυφαίο επίπεδο.

Δεν θα πω ποτέ κάτι άσχημο για τη Λίβερπουλ. Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί, όμως τώρα η ιστορία είναι διαφορετική και παίζω για την Τσέλσι.

Εάν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την Τσέλσι και ελπίζω να σκοράρω".

Όσο για τους λόγους που ήθελε να φύγει από το "Άνφιλντ" αλλά και να μετακομίσει στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Φερνάντο Τόρες ήταν αποκαλυπτικός.

"Ένιωθα από το περασμένο καλοκαίρι ότι χρειαζόταν να προχωρήσω στην καριέρα μου για να ικανοποιήσω τις φιλοδοξίες μου ως παίκτης.

Πηγαίνω σε μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Δεν υπάρχει υψηλότερο επίπεδο μετά την Τσέλσι.

Θα γίνω συμπαίκτης με μεγάλα ονόματα όπως οι Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολά Ανελκά και μπορώ να γίνω και εγώ μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας".

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Τόρες στην Τσέλσι

Torres trains at Chelsea

Torres trains at Chelsea

Torres trains at Chelsea

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ