ΕΥΡΩΠΗ

Τop–5: Oι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Αχμέντ Χασάν κόντρα στην Μαρσέιγ για το Champions League
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Αχμέντ Χασάν κόντρα στην Μαρσέιγ για το Champions League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει ζήσει μεγάλες ευρωπαϊκές νύχτες στο γήπεδό του, αλλά πέντε από αυτές ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Είναι κάτι βραδιές που μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο έναν σύλλογο… Είναι το επιβλητικό «οχυρό» του Πειραιά που θυμίζει σε όλους πως για να δραπετεύσουν, πρέπει να κάνουν το τέλειο ματς. Οι ευρωπαϊκές περιπέτειες του Ολυμπιακού στο σύγχρονο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι πολλές και κάποιες απ’ αυτές έχουν γράψει ιστορία!

Τop–5: Oι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν λυγίσει σχεδόν όλους τους «Μεγάλους» της Ευρώπης στο φαληρικό γήπεδο (Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Άγιαξ, Λεβερκούζεν, Άρσεναλ, Πόρτο), όμως νίκες όπως αυτές με Μπενφίκα, Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μίλαν θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες των φιλάθλων του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

Το βράδυ της Πέμπτης (20.00, 19/2), οι παίκτεςτου Μαρτίνς υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αϊντχόφεν και μπορεί το γήπεδονα είναι… παγωμένο, όμως οι ένδοξες στιγμές του παρελθόντος είναι εκεί, σύμμαχος… πρόκρισης! Θα καταφέρουν να γράψουν ακόμα μία; Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν προσφέρεται σε απόδοση 2.10!

5. Ολυμπιακός-Μπενφίκα 5-1 (27/11/2008)

Είναι από κείνα τα ματς που... χάνεται η μπάλα, που όλα σε μια ομάδα πηγαίνουν όπως τα έχει σχεδιάσει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνει πραγματική παράσταση. Ο Ολυμπιακός στο ματς εκείνο των ομίλων του Europa League, δεν ήταν απλά απολαυστικός, ήταν μοναδικός! Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, οι Πειραιώτες παρουσίασαν ένα ποδοσφαιρικό σόου, έβαλαν στα δίχτυα τη Μπενφίκα και το 5-1 πέρασε στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες του Ολυμπιακού.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Ολυμπιακός -Αϊντχόφεν; Τα σπουδαιότερα ματς της ημέρας με Build A Bet. |21+

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχεδίασε υπέροχα και ο Κίκε Φλόρες στον απέναντι πάγκο παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει. Γκαλέτι(1'), Πατσατζόγλου (18'), Ντιόγκο (24' και 54'), Μπελούτσι (44') ζωγράφιζαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», το μάτριξ του οποίου θα μπορούσε να είχε γράψει μεγαλύτερο σκορ! Το γκολ του Νταβίντ Λουίζ ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν οι «Αετοί», που υπέστησαν μια από τις βαρύτερες ήττες στην ευρωπαϊκή τους ιστορία! Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να βρει ξανά μεγάλο σκορ στην Ευρώπη; Σε απόδοση 3.10 το over3.5 γκολ!

4. Ολυμπιακός - Γιουβέντους 1-0(22/10/14)

Το εμπόδιο της Ατλέτικο, στην προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ξεπεράστηκε με εντυπωσιακό τρόπο, με φαντασία καιτακτική. Αυτό της Γιουβέντους ήθελε... ψυχή και οι Πειραιώτες σε ακόμα ένα μεγάλο βράδυ έγραψαν τη δική τους ιστορία. Η «Μεγάλη Κυρία» λύγισε στο «Γ.Καραϊσκάκης» και το «οχυρό» του Πειραιά έμεινε αλώβητο, για να θυμίζει στους αντιπάλους την επιβλητικότητά του! Ο Τσόρι έκανε απίστευτα πράγματα στο α' μέρος, ο Ρομπέρτο πήρε τη σκυτάλη στο β' 45λεπτο και μετά την πρωταθλήτρια Ισπανίας, στο... καναβάτσο έπεσε και η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Bwin – Live Στοίχημα που σε βάζει στη δράση του Europa League! |21+

Η πίεση οδήγησε σε λάθη από τη «ΜεγάληΚυρία» και ο Ολυμπιακός δημιουργούσε φάσεις από τον άξονα. Ο Τσόρι έκανε την αρχή, ο Μήτρογλου την ασίστ και ο Κασάμι με άψογο τελείωμα πέτυχε το γκολ νίκης! Στην επανάληψη, ο Ρομπέρτο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Αλέγκρι τα έπαιξε όλα για όλα, μετέτρεψε το σύστημα σε 4-3-3 και όλη η Γιουβέντους ήταν μπροστά. Τέβες, Πογκμπά και Μοράτα είδαν τον Ισπανό γκολκίπερ να αρνείται να δεχθεί γκολ και το τελευταίο σφύριγμα του Μάζιτς βρήκε τον Ρομπέρτο να «πνίγεται» στην αγκαλιά του Μίτσελ! Θα δούμε ξανά ένα «κλειστό» ματς με νικητή τον Ολυμπιακό; Απόδοση 4.75 να νικήσουν οι γηπεδούχοι και να σημειωθούν κάτω από 2.5 τέρματα στο παιχνίδι!

3. Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1 (13/12 2018)

Το πάρτι στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισε με ένα απίθανο κορεό, εμπνευσμένο από την γνωστή σειρά Casa Del Papel με τίτλο «το σπίτι των τροπαίων». Κι από αυτό το σπίτι, η Μίλαν όχι μόνο δεν μπόρεσε να δραπετεύσει, αλλά γνώρισε και ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League! O Ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός.

Bwin- Ποιες ομάδες θα προκριθούν; Build A Bet στους αγώνες του Europa League! 21+

Απέναντί του είχε το μεγαθήριο Μίλαν και ήθελε νίκη με 2-0 ή και 3-1 στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa για να περάσει. Ο αντίπαλος, η στιγμή αλλά και οι απαιτήσεις του ματς ήταν τέτοιες που το τελικό αποτέλεσμα φανερώνει μια αγωνιστική και ουσιαστική υπέρβαση. Ο Παπέ Σισέ άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα ήρθε διπλή χαμένη ευκαιρία από Φορτούνη και Γκερέρο. Στο δεύτερο μέρος, ένα δίλεπτο (70'-72') θρίλερ έβαλε... φωτιά στο Φάληρο με το γκολ του Γκιγιέρμε, αλλά έφερε και παγωμάρα με τη μείωση του σκορ από τον Ζαπάτα! Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός, ήξερε τι ήθελε, αλλά περισσότερο πώς να το πάρει! Ο Τοροσίδης κέρδισε πέναλτι στο 80' και ο Φορτούνης έγραψε μια ακόμα ένδοξη ερυθρόλευκη σελίδα! Σε απόδοση 3.40 να νικήσει ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος του ματς!

2. Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ2-0 ( 25/02/2014)

«Ηumiliated», ήταν ο τίτλος των αγγλικών ταμπλόιντ μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Champions League. Εντυπωσιακή ευρωπαϊκή βραδιά, σε ακόμα ένα ραντεβού στο… καυτό «Γ. Καραϊσκάκης»! Ίσως από τις πιο μαγικές στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου, που συνδυάστηκε με εμφάνιση πολλών... αστέρων και την πρώτη του νίκη σε βάρος της Γιουνάιτεντ! Το φαληρικό γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι πολλές φορές, αφού δεν ήταν μόνο τα δυο γκολ, αλλά και οι πολλές ευκαιρίες. Tσόρι, Μανιάτης, Πέρες έστελναν... απειλητικά μηνύματα στον Ντε Χέα, αλλά ήταν το τακουνάκι του Ντομίνγκες στο 38ο λεπτό που άλλαξε τη μοίρα του ματς. Οι εμπνεύσεις του Μόγιες... σκόνταφταν στο εξαιρετικό πλάνο του Μίτσελ και όταν ο Κάμπελ πέτυχε το 2-0 τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει τη ροή μιας μαγικής βραδιάς. Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε εφιάλτη για τους «Κόκκινους Διάβολους», οι οποίοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία μετά το 80ο λεπτό!

bwin - Η καρδιά του Europa League καιόλων των μεγάλων διοργανώσεων χτυπάει εδώ! |21+

Οι παίκτες του Μίτσελ ήξεραν το τι ζητούσαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα αλλά και το πώς θα το πάρουν. Η επιλογή του Ισπανού να πιέσει ψηλά «εγκλώβισε» τη Γιουνάιτεντ, ενώ όταν οι Πειραιώτες έδωσαν χώρους, κατάφεραν με εξαιρετικές αντεπιθέσεις να προκαλέσουν ρήγματα. Ηταν εκείνο το βράδυ που ο Εντ Γούντγουορντ, το «αφεντικό» της Γιουνάιτεντ αποφάσισε την αλλαγή του Μόγιες και το γαϊτανάκι των άστοχων επιλογών μόλις είχε αρχίσει. Θα καταφέρει να κρατήσει ξανά ο Ολυμπιακός το μηδέν στην άμυνα; Σε απόδοση 3.60 να νικήσει την Αίντχόφεν χωρίς να δεχθεί γκολ!

1. Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2 (16/09/ 2014)

Ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό, μια επιτυχία που για πολλούς πέρασε στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ! Το ματς στο φαληρικό στάδιο ολοκληρώνεται, ο πίνακας δείχνει 3-2 και οι παίκτες της Ατλέτικο δεν μπορούν να ξεχάσουν τα λόγια του ΝτιέγκοΣιμεόνε «Το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι το δυσκολότερο στον όμιλο». Οι Πειραιώτες, με την τύχη στο πλευρό τους, με έδρα – φωτιά και με την τακτική του Μίτσελ να «εγκλωβίζει» τους Ροχιμπλάνκος, πέτυχαν μια ιστορική νίκη με 3-2. Τα λόγια του ισχυρού άνδρα της φιναλίστ του προηγούμενου Champions League και πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ενρίκε Θερέθο, αναδεικνύουν το μέγεθος της νίκης: «Η ομάδα αυτή έχει περάσει στην αιωνιότητα γι αυτά που έχει καταφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει...».

bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις και πληθώρα αποδόσεων στο Europa League! |21+

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Ο Τσόρι Ντομίνγκες με τον Κασάμι έκαναν την διαφορά, έχοντας τους Μαζουακού, Ρομπέρτο και Αφελάι άξιους συμπαραστάτες, Σ’ ένα «Γ. Καραϊσκάκης» που… φλεγόταν, η Ατλέτικο του Γκριζμάν δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο… Ηταν εκείνη η ομάδα που λίγες ημέρες πριν το ραντεβού με τους Πειραιώτες είχε πάρει διπλό στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δούμε μια ακόμα νίκη-θρίλερ; Απόδοση 3.25 να νικήσει ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν και να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ στο παιχνίδι!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ