ΡΟΜΑ

Τόνι: "Πάντα ήθελα τη Ρόμα"

Τόνι: "Πάντα ήθελα τη Ρόμα"
Τόνι-παρουσίαση

Για τη συνεργασία με τον Τότι, την Εθνική και τον... Μπατιστούτα μίλησε ο Λ.Τόνι στην παρουσίασή του (photos+vid)

Ο 32χρονος φορ επανέλαβε για μία ακόμα φορά τη σφοδρή επιθυμία που είχε να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα παρά το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων να τον αποκτήσουν, χαρακτήρισε υπέροχη την επικείμενη συνεργασία του με τον Φραντσέσκο Τότι, ξεκαθάρισε πως δεν τον τρομάζει η σύγκριση με τον... Μπατιστούτα, ενώ αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο πήρε τη φανέλα με το Νο 30 που είχε και στη Φιορεντίνα.
"Είναι ένας παίκτης που κυνηγήσαμε πάρα πολύ και τον θέλαμε για την ομάδα αλλά και τους οπαδούς μας. Ο Λούκα εντάσσεται σε ένα γκρουπ που είναι ήδη πολύ ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου, χάρη στη δουλειά που έχει γίνει από τον κύριο Ρανιέρι.

Ο Λούκα έχει πιστέψει σε αυτή τη διοίκηση και σε αυτή την ομάδα. Μετά τις ανανεώσεις των Πισάρο, Περότα και Τότι έρχεται σήμερα ο Τόνι, ένας παίκτης πολύ μεγάλης εμπειρίας που μπαίνει σε έναν σύλλογο που έχει ένα σχέδιο και του οποίου αποτελούν μέρη αρκετά ενδιαφέροντες νέοι παίκτες.

Είμαι χαρούμενη για τους οπαδούς μας γιατί περάσαμε μία αρνητική περίοδο που τώρα αφήνουμε πίσω μας", δήλωσε η πρώτη κυρία των "τζαλορόσι" κατά τη διάρκεια του "καλοσωρίσματός" της στον Τόνι, με τον πρώην άσο της Μπάγερν να δηλώνει:

"Τον προηγούμενο μήνα υπήρχαν πάρα πολλές ομάδες που με ήθελαν αλλά εγώ ήθελα μόνο τη Ρόμα. Δουλέψαμε με το μάνατζερ και τη διοίκηση της Ρόμα για να βρούμε μία συμφωνία και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

"Μιλούν τα αποτελέσματα για τον Ρανιέρι"

Θα προσπαθήσω να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα γιατί στη Ρόμα υπάρχουν μεγάλοι επιθετικοί. Εγώ παίζω πιο κοντά στην εστία αλλή η επιλογή του ρόλου μου θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον κύριο Ρανιέρι που είναι ένας μεγάλος τεχνικός. Για αυτόν μιλούν τα αποτελέσματα", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του το νέο μεγάλο αστέρι των Ρωμαίων, και συνέχισε:

"Έχω μία υπέροχη σχέση με τη διοίκηση της Μπάγερν που κατάλαβε τη θέλησή μου να έρθω στη Ρόμα. Είχα προβλήματα με τον Φαν Χάαλ όμως τώρα πια είναι παρελθόν και δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτά.

Εγώ για την ώρα είμαι δανεικός, για την απόκτησή μου με κανονική μεταγραφή θα ξαναμιλήσουμε οριστικά το καλοκαίρι. Θέλω πρώτα από όλα να κερδίσω τη θέση με την αξία μου και να πετύχω πάρα πολλά γκολ για τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου.

Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαι καλά, ο τραυματισμός τώρα πια είναι μία ανάμνηση. Περιμένω να μπω στο γήπεδο για να έρθει και η περαιτέρω επιβεβαίωση. Επέλεξα το Νο 30 στη φανέλα επειδή το 9 ήταν κλεισμένο και επειδή αυτό το νούμερο μου έχει φέρει πάρα πολλή τύχη στην καριέρα μου".

Το κίνητρο του Τότι και οι συγκρίσεις με Μπατιστούτα

Επιπλέον, ο νέος στράικερ της Ρόμα μίλησε για την καθοριστική συμβολή που είχαν τα τηλεφωνήματα των Τότι και Περότα στη μεταγραφή του, ενώ αναφέρθηκε τέλος στον μεγάλο στόχο της συμμετοχής του στο Μουντιάλ με την Εθνική Ιταλίας αλλά και τις συγκρίσεις με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, που ήταν σύμβολο στη Φιορεντίνα για να πάει έπειτα στην ομάδα της "αιώνιας πόλης".

"Ένιωσα γύρω μου τεράστια στοργή από τον αθλητικό διευθυντή Πραντέ, την πρόεδρο Σένσι, τους Φραντσέσκο Τότι, Περότα και Ντε Ρόσι. Είμαι φίλος τους και έχω μοιραστεί μαζί τους πάρα πολλές συγκινήσεις στην Εθνική Ιταλίας.

Το να αισθανθώ την αγάπη τους με βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Διάλεξα τη Ρόμα επειδή μου άρεσε η ιδέα να παίξω με τον Τόνι, ενώ υπάρχουν και τα κίνητρα που σου δίνει αυτή η πόλη αλλά και οι οπαδοί της Ρόμα.

Συγκρίσεις με τον Μπατιστούτα; Εγώ στη Φλορεντίνα έσπασα το ρεκόρ των τερμάτων του Γκάμπριελ (σε μία σεζόν). Στη Ρόμα εκείνος κέρδισε ένα πρωτάθλημα και θα δούμε με εμένα τζαλορόσο τι θα συμβεί.

Εκτός γηπέδων είμαι ένας πάρα πολύ φυσιολογικός άνδρας και προσπαθώ να ζω ήρεμα δίπλα στην υπέροχη αρραβωνιαστικιά μου.



Δεν ήρθα στη Ρόμα μόνο για το Μουντιάλ. Τώρα ο στόχος μου είναι να βάλω πάρα πολλά γκολ και να παίξω καλά με τη φανέλα των τζαλορόσι. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί τον Ιούνιο".



Πάνω από 3.000.000 ευρώ η μεταγραφή

Να σημειωθεί πως η διοίκηση της Ρόμα έβγαλε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της όπου γνωστοποιεί λεπτομέρειες για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας με τον Λούκα Τόνι: σύμφωνα με αυτήν οι "τζαλορόσι" θα καταβάλλουν για τους επόμενους έξι μήνες το ποσό των 3.100.000 ευρώ ενώ σε αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται μπόνους σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων της ομάδας.

H επίσημη παρουσίαση του Λούκα Τόνι μέσα από φωτογραφίες:




























































TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ