ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Τόνι Κρόος: "Ένιωσα ένα τεράστιο κενό μετά την ήττα από την Ισπανία"

Germany's Toni Kroos clap hands as he acknowledges supporters at the end of a quarter final match between Germany and Spain at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Friday, July 5, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Τόνι Κρόος μετά την λήξη του αγώνα με την Ισπανία. @2024 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Ο Τόνι Κρόος αποκάλυψε τα συναισθήματα που ένιωσε μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία στον προημιτελικό του Euro, ενώ επίσης παραδέχθηκε πως δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους αγώνες τις διοργάνωσης.

Ο Τόνι Κρόος, έχοντας αποσυρθεί πλέον από το ποδόσφαιρο, μίλησε για τα συναισθήματα που τον κατέκλεισαν ύστερα από τον πικρό αποκλεισμό της Γερμανίας στον προημιτελικό του Euro με αντίπαλο την Ισπανία, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο τουρνουά από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός δήλωσε: "Ένιωσα ένα τεράστιο κενό μετά την ήττα από την Ισπανία . Κάτι που είχε να μου συμβεί από το 2012'' (όταν η Μπάγερν έχασε τον τελικό του Champions League). ''Ακριβώς όπως και στη Μπάγερν Μονάχου, το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου εντός έδρας διαλύθηκε από την ήττα.

Η διαδρομή με το λεωφορείο από τα κεντρικά γραφεία της Στουτγάρδης μέχρι το προπονητικό κέντρο στο Χέρτσογκεναουραχ ήταν πολύ μεγάλη. Η απογοήτευση ήταν απίστευτη, αλλά δεν κάθεσαι εκεί μόνο τρεις ώρες στη σιωπή, αλλά κάνεις και ωραίες συζητήσεις.

Και όμως εξακολουθούσα να αισθάνομαι άσχημα για τις επόμενες δύο ημέρες. Είναι εκπληκτικό το πώς το κεφάλι ελέγχει το σώμα. Αν είχαμε προχωρήσει, θα παίζαμε με τη Γαλλία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα ήμουν σε κορυφαία φόρμα. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω ούτε ένα βήμα τις δύο τελευταίες ημέρες, όλα πονούσαν από πάνω μέχρι κάτω. Το κεφάλι μου ήταν τόσο άσχημα που τίποτα δεν λειτουργούσε", κατέληξε ο Κρόος.

Ο 34χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής εξομολογήθηκε επίσης ότι "δεν θα παρακολουθήσει άλλους αγώνες του Euro" καθώς δεν πιστεύει ότι κάποιο ματς μπορεί να φτάσει στο αντίστοιχο επίπεδο του αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Ισπανίας στα προημιτελικά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ