ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τομ Χικς: "Ράφα... σκάσε!"

Τομ Χικς: "Ράφα... σκάσε!"
χικς-ζιλέτ

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ Τομ Χίκς είπε στο Ράφα Μπενίτεθ να... σκάσει!!!

Ο Ισπανός προπονητής Ράφα Μπενίτεθ "ονειρεύεται" τους Εζεκιήλ Γκαράι και Αφόνσο Άλβες με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά μάλλον οι δύο παίκτες θα παραμείνουν όνειρα για τον Ράφα και συγκεκριμένα όνειρα... "χειμερινής νυκτός", μετά την απόφαση του προέδρου της ομάδας να πορευτούν ως έχουν χωρίς περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στη μετεγγραφική περίοδο του Ιουνίου.
Ο Χικς εξοργισμένος από τις απαιτήσεις του Μπενίτεθ δήλωσε: " Τώρα έχουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε να κερδίσουμε με τους ποδοσφαριστές που έχουμε".

" Αυτό ήταν το μήνυμα που στείλαμε προς το Ράφα και νομίζω πως μάλλον ενοχλήθηκε από αυτό".

"Του ζητήσαμε να συγκεντρωθεί στα στα επόμενα ματς και σε τίποτα άλλο και φαντάζομαι ότι αυτό δεν του άρεσε".

"Είναι καιρός πλέον για το Ράφα να πάψει να μιλάει για νέους ποδοσφαριστές και να προπονήσει τους παίκτες που ήδη έχουμε".

Ο Ισπανός παραδόξως σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη είπε: " Όπως πάντα είμαι συγκεντρωμένος στο να προπονώ την ομάδα μου".

Πάντως ο κόουτς των "κόκκινων" είναι εκνευρισμένος από τους Τζον Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ (ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ), με τον ίδιο να σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί, στην περίπτωση που δε θα έχει την απαραίτητη στήριξη από το προεδρικό ντουέτο.










TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ