ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Το βλέμμα στον Θρασύβουλο

Το βλέμμα στον Θρασύβουλο
INTIME SPORTS

Στον Διαγόρα ξεχνούν τον αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ και ρίχνουν βάρος στο ματς της Δευτέρας με τον Θρασύβουλο στην Φυλή για το πρωτάθλημα

Στο παρελθόν ανήκει για τον Διαγόρα το ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, καθώς άπαντες στην "κυανέρυθρη" ομάδα, έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της Δευτέρας με τον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη, μετά το ματς στο Περιστέρι δεν επέστρεψε στην Ρόδο αλλά έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να γλυτώσει τα έξοδα μετακίνησης που θα ήταν σε διαφορετική περίπτωση πολλά περισσότερα από εκείνα που θα δαπανήσει η ΠΑΕ για τέσσερις διανυκτερεύσεις.

Επίσης, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το οικονομικό εξαιτίας του οποίου δεν έγινε προπόνηση από τους παίκτες την Τρίτη και την Τετάρτη λίγο πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Ρουτζιέρης προπόνησε τους παίκτες του σε γήπεδο της Αθήνας και αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του ματς με τον Θρασύβουλο. Ναι μεν επανέρχεται ο Στάθης Προβατίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ωστόσο θα απουσιάσουν τέσσερις παίκτες.

Πρόκειται για τους Νίκο Χατζόπουλο, ο οποίος τιμωρήθηκε τελικά με πέντε αγωνιστικές όπως ανακοινώθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Football League και τους επίσης τιμωρημένους Μπάρτος Ταραχούλσκι, Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και Απόστολο Σκόνδρα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ