ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το video με τον μεθυσμένο Μπαλοτέλι έγινε viral

Το video με τον μεθυσμένο Μπαλοτέλι έγινε viral
PRINT SCREEN

Η φετινή σεζόν έχει αρχίσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον Ιταλό επιθετικό όχι μόνο να απέχει από τις προπονήσεις της Σιόν αλλά και να εμφανίζεται σε video να βγαίνει "σηκωτός" από μπαρ σε κατάσταση μέθης.

Η Τουρκία αποδείχτηκε η ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αναγεννήθηκε αγωνιζόμενος την περασμένη σεζόν για λογαριασμό της Αντάνα Ντεμιρσπόρ (35 συμμετοχές - 19 γκολ) όμως φαίνεται πως το... διάλειμμα για τον Ιταλό φορ τελείωσε και επέστρεψε στην προβληματική καθημερινότητά του.

Απόδειξη οι τελευταίες περιπέτειές του στην Ελβετία, με τον "Super Mario" να παίρνει μεταγραφή στην Σιόν αλλά να έχει τεθεί εκτός προπονήσεων της ομάδας του Τραμετσάνι εδώ και μερικές ημέρες, και να βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για εντελώς... λάθο λόγο.

Για την ακρίβεια, για μία παρασπονδία με τον ίδιο σε πρώτο κάδρο, με ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media να τον παρουσιάζει μεθυσμένο έξω από ένα μπαρ στην Λωζάννη, συνοδευόμενο από μία γυναίκα, και μερικά άτομα να είναι δίπλα του για να τον βοηθησουν να παραμείνει όρθιος.

Εικόνα που μόνο κακό προκαλεί στο ήδη ταλαιπωρημένο προφίλ του, με τον 32χρονο Ιταλό να έχει δώσει ουκ ολίγα δικαιώματα και να έχει πετάξει στα σκουπίδια αρκετές καλές ποδοσφαιρικές ευκαιρίες που του δόθηκαν την τελευταία 15ετία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ