ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Μπαλοτέλι απέρριψε πρόταση της Ένωσης πριν πει το "ναι" στη Σιόν, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας @ 2014 JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, δίνοντας τα χέρια με την ελβετική Σιόν, από την οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Από τη μεριά της η Ένωση έχει διαψεύσει ότι ενδιαφέρθηκε για τον Ιταλό.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα στην Ιταλία συνέδεσαν τον όνομα της ΑΕΚ με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Η Ένωση έκανε κίνηση για τον Ιταλό επιθετικό, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

Ο 32χρονος επέλεξε την Ελβετία και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σιόν, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο.

Εντός της Τετάρτης (31/8) ο Μπαλοτέλι θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και αφού όλα πάνε καλά θα υπογράψει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο με την ελβετική ομάδα.

Στο παρελθόν ο έμπειρος επιθετικός έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ, έχοντας πανηγυρίσει συνολικά 10 τίτλους (8 με την Ίντερ και 2 με τη Σίτι).

Υπενθυμίζεται, ότι από τη μεριά της η ΑΕΚ διέψευσε ότι έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Μπαλοτέλι, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα έχει έξι επιθετικούς στη λίστα του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ