ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το tweet του Γιάννη Αλαφούζου: "Ήθος και ψυχή, Παναθηναϊκός"

Ο Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ο Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, έκανε ένα tweet εκθειάζοντας την ομάδα για το ήθος και τη ψυχή της.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται δύο αγωνιστικές μακριά από την επιστροφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπειτα από 13 χρόνια οι πράσινοι διεκδικούν το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (08/05, 21:00, COSMOTE TV και live από το SPORT24) στο Φάληρο έκανε ένα tweet, αποθεώνοντας την ομάδα.

"Ήθος, ψυχή. Παναθηναϊκός", έγραψε ο ισχυρός άντρας της "πράσινης" ΠΑΕ. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο tweet που έκανε για τον Παναθηναϊκό από τις 9 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό κι έχουν ήδη νοσήσει 29 άτομα.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που οι πράσινοι έστειλαν επιστολή προς τη Super League, ζητώντας την σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. του συνεταιρισμού με αίτημα αναβολής του αγώνα της Κυριακής (7/5).

Η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε την 9η αγωνιστική των playoffs και ανακοίνωσε ότι η διεξαγωγή των παιχνιδιών θα γίνει τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ